Έτσι δεν πάμε πουθενά!

Απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι του γάβρου στη Νέα Σμύρνη, σήμερα 24/9...
Έτσι δεν πάμε πουθενά!

Χωρίς ίχνος ντροπής ο βοηθός Σπυρόπουλος ακύρωσε κανονικότατο γκολ του Πανιωνίου, υποδεικνύοντας σε θέση οφ σάιντ τον σκόρερ (Μασούρας) που καλυπτόταν δύο μέτρα από αμυντικό του θρήνου!  Τραγικός ο βοηθός που σήκωσε τη σημαία, αλλοιώνοντας κατάφωρα το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, καθώς ο γάβρος στις καθυστερήσεις βρήκε τον τρόπο και πήρε το διπλό με 0-1! Τραγικός και ο ρέφερι που ασπάστηκε την απόφαση, ενώ μπορούσε να πάρει τη φάση επάνω του!

Μάγκες έτσι δεν πάμε πουθενά! Η καθαρότητα του ελληνικού πρωταθλήματος που ευαγγελίζεστε δεν υπάρχει! Με τέτοια που βλέπουν κάθε Κυριακή τα μάτια μας, η λύση είναι απλή: Αποκλειστικά ξένους διαιτητές, μακριά από παράγκες και VAR! Ειδικά το τελευταίο πρέπει να είχε μπει ... χτες!

Εξυγίανση με τέτοια κοράκια κ. Περέιρα δεν γίνεται! Αν δεν το έχετε καταλάβει ίσως ήρθε η ώρα να μας κουνήσετε μαντίλι αναγνωρίζοντας την παταγώδη αποτυχία της παρουσίας σας στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα!

Όταν βλέπεις τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις δύο πράγματα περνάν από το μυαλό μας: Ή είναι παντελώς ανίκανοι ή είναι στημένοι! Με καλή πίστη το δεύτερο δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, αλλά το πρώτο όχι. Ας αρχίσουν λοιπόν ένας ένας να μας αδειάζουν τη γωνιά, εξάλλου η διαιτησία δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να ζήσει κανείς. Υπάρχουν κι άλλα επαγγέλματα ...   

Διαβάστε ακόμη...