Ντέρμπι με τη "χάρτινη" στην Τούμπα ...

Για την 4η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την αεκ και θέλει τη νίκη απέναντι στην ομάδα που με τον γνωστό τρόπο μάς στέρησε πέρυσι το πρωτάθλημα...
Ντέρμπι με τη "χάρτινη" στην Τούμπα ...

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τη σελίδα μας, για την εξέλιξή του.

Ο Λουτσέσκου μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων επεσήμανε:  «Όπως κάθε φορά, προετοιμάζουμε το παιχνίδι μας με τον συνηθισμένο τρόπο. Προετοιμαζόμαστε σε όλους τους τομείς. Τόσο στον τρόπο παιχνιδιού, όσο και στον ψυχολογικό επίπεδο για το επικείμενο παιχνίδι, που είναι το δυσκολότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα και απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση. Γίνονται τα συνηθισμένα στην ομάδα. Η αεκ είναι μία οργανωμένη και συμπαγής ομάδα. Προσπαθούν να δώσουν χώρο και να ψάξουν την κόντρα, παίζοντας πιο αμυντικά, με στόχο να εκμεταλλευτούν το transition. Διαθέτει παίκτες με χαρακτήρα και όπως είπα είναι το κορυφαίο παιχνίδι της σεζόν στην Ελλάδα. Είμαστε δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες, καλές ομάδες, αλλά με διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία».

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, δεν πήρε στην αποστολή τους Ουάρντα, Άκπομ, Κίτσιου, Μαλεζά, ενώ συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Χατσερίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Λημνιός, Ζαμπά, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Καρέλης. 

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα θα βρεθούν οι: Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Βέρνμπλουμ, μπροστά τους οι Ελ Καντουρί, Πέλκας, Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη όχι μόνο για να πάρει τη ρεβάνς για την περσινή κλοπή του τίτλου μέσα στο σπίτι μας από την αεκ, αλλά για να αποδείξει πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν και πήρε 2-3 σφυριγματάκια υπέρ του, γενικά δεν πείθει με τις ως τώρα εμφανίσεις του!

Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη, με τον κόσμο να οφείλει να είναι όχι απλά προσεκτικός, αλλά να έχει τα μάτια του τετρακόσια, καθώς οι καιροί είναι περίεργοι! Μόνο φωνή κόντρα στους χάρτινους κλέφτες και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι παίκτες μας εντός των τεσσάρων γραμμών! 

Όσον αφορά τοπν αντίπαλο, ο Ουζουνίδης πήρε στην 20μελή αποστολή τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Γιαννιώτα, Μπακασέτα, Κλωναρίδη, Πόνσε, Λιβάια, Γιακουμάκη. 

Η ΚΕΔ όρισε τον Φινλανδό Γκεστράνιους να σφυρίξει το  ντλερμπι της Τούμπας, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αλκάρε,  Βιρεαουβούρι, τέταρτος ορίστηκε ο Τζήλος, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Φερνάντο Μάριν.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία με την αεκ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...