Προστατέψτε την ομάδα από τα κοράκια!

Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ καλείται να κερδίσει και τα κοράκια που ... επέλεξε με ιδιαίτερη φροντίδα η Επιτροπή να στείλει στον δρόμο μας!
Προστατέψτε την ομάδα από τα κοράκια!

Εν αρχή ην ο Κουτσιαύτης στο παιχνίδι με τον Αστέρα που άφησε τους γηπεδούχους να τελειώσουν το ματς με 11, αντί να στείλει στα αποδυτήρια με κόκκινη τους Κώτσιρα και Ιγκλέσιας και να δώσει το πέναλτι στην ανατροπή του Ουάρντα!

Ακολούθησε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όπου γέλασε ο κάθε πικραμένος με το διαιτητικό έκτρωμα που παρακολουθήσαμε από τον βοηθό Καμπούρη και τον ρέφερι Παπαδόπουλο να μην παίρνει επάνω του την ευθύνη στο ανύπαρκτο οφ σάιντ που καταλογίστηκε. 

Και ήρθε σήμερα να τριτώσει το ... "πολύ περίεργο" αυτό σκηνικό με τον Διαμαντόπουλο να κοιτάει τον Αλεξέα και τούμπαλιν, στη φάση του 3ου λεπτού, όταν όλοι είδαμε το πεντακάθαρο πέναλτι στην ανατροπή του Ζαμπά από τον Στρέζο, με τον τύπο με τα μαύρα να καταπίνει τη σφυρίχτρα και τον βοηθό να κολλάει το σημαιάκι, κάτω!

Και όλα αυτά βέβαια σε συνδυασμό με τη συνεχή παρουσία του Κομίνη στα παιχνίδια της Super League, ενός διαιτητή που πέρσι τίναξε το πρωτάθλημα στον αέρα, χαρίζοντάς το στη χάρτινη! 

Το ζουμί της υπόθεσης είναι πως ο ΠΑΟΚ -το λέμε και το ξαναλέμε- παραμένει ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ! Και αν ως τώρα κατάφερε και απέφυγε τους σκοπέλους που του έβαλαν στον δρόμο του, αυτό είναι αδύνατον να συμβαίνει πάντα! Κάπου θα στραβώσει και το ... ανθρώπινο λάθος κάποιου "στρατιώτη" θα το πληρώσουμε με βαθμολογική απώλεια. 

Προστατέψτε την ομάδα από αυτούς τους αδίστακτους τύπους που κάθε αγωνιστική τους βλέπουμε μπροστά μας! 

      

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...