"Υπάρχει σε όλες τις θέσεις ανταγωνισμός"

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο Γεντί Κουλέ, αλλά και για το πρώτο του διάστημα προσαρμογής στην ομάδα ...
"Υπάρχει σε όλες τις θέσεις ανταγωνισμός"

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού: 

"Έκανα το ντεμπούτο μου σήμερα, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα. Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί για την ομάδα σε ένα δυνατό παιχνίδι, όπως άλλωστε το περιμέναμε. Γύρισα στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας περισσότερες εμπειρίες και είχα ένα ωραίο πρόσωπα σήμερα με τη βοήθεια και των συμπαικτών μου. Το σημαντικό είναι που πήραμε τη νίκη. Δεν έπρεπε να χάσουμε το μυαλό μας. Δουλέψαμε στις στημένες φάσεις στις προπονήσεις και αυτό φάνηκε σήμερα. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε, όμως κάναμε ότι μπορούσαμε και περάσαμε μπροστά στο σκορ πριν λήξει το ημίχρονο. Φύγαμε με τη νίκη, από μία δύσκολη έδρα".

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ, σχολίασε: "Αυτή η ομάδα έχει πολύ έμπειρους παίκτες. Με βοήθησαν όλοι πολύ ώστε να προσαρμοστώ, όπως και ο προπονητής μου στην διακοπή του πρωταθλήματος για να μπορώ να ενταχθώ. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που μπόρεσα να μπω με την ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Νιώθω πολύ άνετα με όλους τους συμπαίκτες, είναι όλοι πολύ καλά παιδιά και με βοήθησαν από τις πρώτες ημέρες αν και τους περισσότερους, τους γνώρισα μετά την επιστροφή από τις Εθνικές ομάδες. Μέσα από τις προπονήσεις βγήκε το αποτέλεσμα".

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα: "Εννοείται πως όταν έγινε η πρόταση, η πρώτη σκέψη ήταν πως θα μου άρεσε να έρθω πολύ. Γνωρίζω πως υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αυτό είναι καλό, μαθαίνεις πολλά από τον Πρίγιοβιτς και τον Ακπόμ, έχουν εμπειρίες. Και δεν είναι μόνο μπροστά αλλά σε όλες τις θέσεις. Υπάρχουν πολλοί παίκτες και όποτε χρειαστεί, εγώ θα είμαι εκεί..."

Για το ματς με την Τσέλσι: "Από αύριο θα σκεφτούμε το ματς με την Τσέλσι, θα είναι δύσκολο αλλά θα προετοιμαστούμε για να μπούμε με τον καλύτερο τρόπο"

Διαβάστε ακόμη...