Επικίνδυνη έξοδος στο Ηράκλειο!

Στο Ηράκλειο ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ, για να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 3ηε αγωνιστικής της Super League, τον επικίνδυνο ΟΦΗ ...
Επικίνδυνη έξοδος στο Ηράκλειο!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του, μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων δήλωσε: "Να επανέλθουμε στο πρωτάθλημα με συγκέντρωση σε ένα παιχνίδι - τελικό που θέλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχω εστιάσει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να σκεφτώ την κατάσταση των παικτών και ποιοι είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Αναλύσαμε τον ΟΦΗ, πρέπει να είμαστε σε ένα καλό επίπεδο για να φύγουμε με τους 3 βαθμούς από την Κρήτη".

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει για σήμερα τον τραυματία Πρίγιοβιτς, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Χατσερίδης, Λημνιός, Μαλεζάς, ενώ αντίθετα επέστρεψε στην αποστολή ο Βαρέλα, καθώς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, μετά την αποβολή του στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ έκανε πλάκα στη χάρτινη ψευτοπρωταθλήτρια!

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:   Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Άκπομ, Καρέλης.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Κάνιας, μεσοεπιθετικά οι Ζαμπά - Μπίσεσβαρ - Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης (λίγες πιθανότητες ο Άκπομ)  

Στο "Γεντί Κουλέ" θα υπάρχει κόσμος του ΠΑΟΚ μετά από συμφωνία των δύο ομάδων που διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια άριστες σχέσεις και πιστεύουμε πως αυτή τη φορά δε θα βρεθεί κάποιος περίεργος (για να μη γράψουμε καμιά βαριά κουβέντα!), σαν τον τύπο που πέταξε τη φωτοβολίδα στη Νέα Σμύρνη και τον οποίον εμείς αρνούμαστε να θεωρήσουμε συνοπαδό...  

Σύμμαχός μας στην αναμέτρηση δε θα είναι η παράδοση, καθώς  σε 40 αγώνες που έγιναν συνολικά με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, οι Κρητικοί μετράνε 22 νίκες, 12 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Δικέφαλος έφυγε νικητής από το νησί μόλις 6 φορές. Τα τέρματα είναι 68 - 41 υπέρ των γηπεδούχων. Προσφιλές σκορ στα μεταξύ μας παιχνίδια το 2-1, ένα αποτέλεσμα που έχει έρθει 8 φορές...

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, ο Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην 20 μελή αποστολή της κρητικής ομάδας τους: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο  Διαμαντόπουλος και οι  Αλεξέας - Ψάρρης θα είναι οι βοηθοί του. Ο Τσαμούρης θα είναι τέταρτος διαιτητής με παρατηρητή τον Κουρκουνά.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον ΟΦΗ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...