"Δείξαμε χαρακτήρα"

O Τσούμπα Ακπόμ τοποθετήθηκε για το διπλό του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη...
"Δείξαμε χαρακτήρα"

 Αναλυτικά τόνισε:

«Το ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, ωστόσο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να προσέξουμε στις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου».

Για τις οδηγίες που πήρε από τον Λουτσέσκου: «Ο προπονητής αναλύει το παιχνίδι και ξέρει τα δεδομένα. Με έβαλε γιατί είδε ότι υπήρχε χώρος πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Είμαι 9άρι, αλλά παίζω όπου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό θα κάνω. Μου είπε να βρω τα κενά στην άμυνα του Πανιωνίου και να καταφέρω να τα αξιοποιήσω».

Για το πόσο επηρεασμένη φάνηκε η ομάδα από τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα: «Το πρώτο πράγμα που μας είπε ο Λουτσέσκου ήταν πώς το αποτέλεσμα κόντρα στη Μπενφίκα έπρεπε να μας δώσει κίνητρο. Δείξαμε χαρακτήρα και πώς είμαστε μία δυνατή ομάδα».

Για τη φάση που ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ:«Είδα κάποιες φωτογραφίες, δυστυχώς δεν μέτρησε. Κάθε γκολ και κάθε παιχνίδι για την ομάδα είναι σημαντικά. Θα πορούσε ένα τέτοιο γκολ να κρίνει το πρωτάθλημα, είναι λάθη που συμβαίνουν, θα ήθελα όμως να πετύχω το πρώτο μου γκολ για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...