Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Η πρώτη από τις 30 μάχες της φετινής Super League Σουρωτή βρήκε τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει το τρίποντο.
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Ο αξιόμαχος Αστέρας Τρίπολης αποδείχθηκε δύσκολο εμπόδιο, αλλά το γκολ του Πρίγιοβιτς χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο. Το PAOK TV έχει το παρασκήνιο του αγώνα.

Ήταν δεδομένο πως θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Οι Αρκάδες έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως έχουν μία ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο. Έτσι και στην Τούμπα κατέβηκαν με αμυντικές διαθέσεις για να βάλουν δύσκολα στους παίκτες του Λουτσέσκου .

Ο ΠΑΟΚ όμως έχει μάθει να κερδίζει σε όλες τις συνθήκες. Ο Δικέφαλος κυριάρχησε στο παιχνίδι έχοντας την συντριπτική κατοχή της μπάλας, έβγαλε πολλές φάσεις, πέτυχε το γκολ της νίκης και κατάφερε να αφήσει στην άκρη το παιχνίδι που έρχεται με την Μπενφίκα για το Champions League, αλλά και την δεδομένη κούραση των παικτών μετά τη μάχη της Λισαβόνας.

Η παρακάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψε το παρασκήνιο του αγώνα και σας το παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό βίντεο. Από την άφιξη, την υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα, το ζέσταμα, μέχρι τις αντιδράσεις πάγκου και εξέδρας κατά την διάρκεια του αγώνα και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Δικεφάλου.

Δείτε το

Διαβάστε ακόμη...