"Δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα"

Ο Άνχελ Κρέσπο τοποθετήθηκε για την σημερινή νικη και τη μεγάλη αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στην Μπενφίκα...
"Δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα"

 Αναλυτικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε:

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Είναι μια καλή περίοδος αλλά και δύσκολη γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια. Το καταφέραμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εικόνα στα τελευταία λεπτά: «Δε νομίζω ότι σκεφτόμασταν το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα σε αυτήν την περίοδο, ειδικά στο Champions League που το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Χρειάζεται χρόνος για να επανέλθουμε. Όσοι αγωνιστήκαμε και την Τρίτη και σήμερα, ήταν πολύ δύσκολο. Τώρα θα ανακάμψουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Για τις σημερινές αλλαγές στην ενδεκάδα: «Έχουμε 25 παίκτες στο ρόστερ και ο καθένας, είναι χρήσιμος για την ομάδα. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Και σήμερα, μας βοήθησαν πολύ και θεωρώ ότι μέσα στη σεζόν, όλοι θα βοηθούν για να μπορούμε να κερδίζουμε».

Για την προσωπική του απόδοση στα φετινά ματς: «Πάντα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες όπως η Μπενφίκα, είναι λογικό να έχουν περισσότερη δράση οι αμυντικοί. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι, να μην είμαι εγώ ο πολυτιμότερος, γιατί αν είναι πάλι πολυτιμότερος αμυντικός ίσως να μην είναι καλό για την ομάδα».

Για το ματς της Τετάρτης με την Μπενφίκα: "Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο. Ίσως είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στην ιστορία του ΠΑΟΚ, Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε".

 

Διαβάστε ακόμη...