Ήττα για την Κ17 στον ημιτελικό!

Για τον 2ο ημιτελικό του Final 4 των ομάδων Κ17 της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε στο Αγρίνιο από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού με 1-0... 
Ήττα για την Κ17 στον ημιτελικό!

Σε έναν δυνατό ημιτελικό με ένταση και πάθος, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που μπήκαν στο γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κατάφερε να σημειώσει το μοναδικό γκολ του αγώνα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 Super League Σουρωτή, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους τυπικά γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Δικέφαλο να αμύνεται σωστά και να μην επιτρέπει να δημιουργηθούν τελικές προς την εστία του Ταλιχμανίδη.

Το άγχος του αποτελέσματος ήταν εμφανές στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων με συνέπεια να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι με πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκατέρωθεν κακές επιλογές στην τελική πάσα, αλλά με μεγάλες δόσεις έντασης και πάθους. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ και μεγάλες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στο 57′ πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Μαυρουδή, έπειτα από σέντρα στην πλάτη της ασπρόμαυρης άμυνας. Η αντίδραση από τον Αλέξη Αλεξιάδη ήταν άμεση. Ο προπονητής του Δικεφάλου φρέσκαρε την επιθετική γραμμή, ανέβασε την ομάδα και είδε αποτελέσματα στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο ημίωρο κυριάρχησε, πίεσε τους Πράσινους, αλλά δεν βρήκε γκολ. Στις τρεις μεγαλύτερες στιγμές του, ο τερματοφύλακας του Τριφυλλιού έδιωξε το σουτ του Σαπουντζή, ο Γρόσδης έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από καλή θέση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μουτζούρης κέρδισε τους πάντες στον αέρα αλλά αστόχησε με το κεφάλι.

Μοιραία οι Πράσινοι πήραν την νίκη και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή, με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει το ταξίδι του, σε μία δυνατή χρονιά, γεμάτη πολύτιμες εμπειρίες για τους νεαρούς παίκτες.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Ταλιχμανίδης, Γρόσδης, Μουτζούρης, Βουτσάς, Ατματζίδης (68′ Καλουτσικίδης), Καραμπέρης (75′ Σαπουντζής), Βρακάς (64′ Τάχατος), Θεωδορίδης, Πουρναράς (64′ Τσιάκαλος), Κορέας, Σπαρτιάτης (64′ Αβεντισιάν)

..................................................

Τέλος

94ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να φλερει το ματς στα ίσα! Ο Γρόσδης σούταρε από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

80ό λεπτό: Καλό σουτ του Θεοδωρίδη, άουτ η μπάλα! Προσπαθεί ο ΠΑΟΚ

77ο λεπτό: Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε του φάουλ του Σαπουντζή και κράτησε το μηδέν στην εστία του, στην καλύτερη φάση μας στο ματς! 

75o λεπτό: Στη θέση του Καραμπέρη πέρασε στο παιχνίδι ο Σαπουντζής. To 1-0 παραμένει

68ο λεπτό: Στη θέση του Ατματζίδη περνάει ο Καλουτσικίδης

64ο λεπτό: Τριπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Βρήκαν οι Σπαρτιάτης, Πουρναράς, Βρακάς και μπήκαν οι Τάχατος, Τσάκαλος, Αβεντισιάν

61ο λεπτό: Ο Ταλιχμανίδης μπλοκάρει το σουτ του Αθανασακόπουλου

57ο λεπτό: 1-0 ο Παναθηναϊκός με τον Μαυρουδή, σε θέση οφ σάιντ ο σκόρερ που δεν υποδείχτηκε!

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο στο Αγρίνιο, με τον ΠΑΟΚ να είναι ελαφρά πιο επιθετικός στα τελευταία λεπτά  

Συμπληρώθηκε το μισάωρο, δεν έχει αλλάξει κάτι στη μορφή του ματς, με τον Παναθηναϊκό να απειλεί για πρώτη φορά σε αυτό το λεπτό με τον Τζαβίδα, το σουτ του οποίου σταμάτησε ο Ταλιχμανίδης

20ό λεπτό: Η αθηναϊκή ομάδα έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απειλεί για την ώρα

Το παιχνίδι ξεκίνησε

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Γρόσδης, Μουτζούρης, Βουτσάς, Ατματζίδης, Καραμπέρης, Βρακάς, Θεοδωρίδης, Πουρναράς, Κορέας, Σπαρτιάτης

Στον 1ο ημιτελικό ο γάβρος κέρδισε την Ξάνθη με 2-0 και πέρασε στον τελικό...

Διαβάστε ακόμη...