Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Πλατανιάς

Μετά από έναν μαραθώνιο 30 αγώνων κατάφεραν ότι κανείς άλλος: να συγκεντρώσουν 70 βαθμούς στο χορτάρι.
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Πλατανιάς

Παρά τον πόλεμο που δέχτηκαν, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να δώσουν 10 παιχνίδια χωρίς τον κόσμο δίπλα τους, δεν λύγισαν και απέδειξαν στο γήπεδο ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Αντρικά. Το βράδυ του Σαββάτου έλαβαν την αναγνώριση από τον λαό του Δικεφάλου, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους. Το PAOK TV σας παρουσιάζει το παρασκήνιο της αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι οικογένειές τους ήταν εκεί. Ο λαός του ΠΑΟΚ ήταν εκεί. Όλοι με ένα στόμα και μία φωνή υποδέχτηκαν το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ με την ιαχή «να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» . Κόντρα στον Πλατανιά πέτυχαν μία ακόμα νίκη, την 22η στην φετινή Super League Σουρωτή. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας, τρία γκολ και στην συνέχεια ένας γύρος του θριάμβου που άξιζαν όσο κανένας άλλος.

Η παρακάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψε το παρασκήνιο του αγώνα. Από την άφιξη και το ζέσταμα, μέχρι την είσοδο στο γήπεδο με τα παιδιά τους, τις αντιδράσεις πάγκου και εξέδρας κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος την φετινή σεζόν και τις όμορφες στιγμές μετά το σφύριγμα της λήξης.

Δείτε το ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...