Δεν κρατάν ούτε τα προσχήματα!

Οι μάσκες για μια ακόμη φορά έπεσαν! Μια νέα "τάξη πραγμάτων" έχει ήδη ανατείλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πλέον μεσουρανεί!
Δεν κρατάν ούτε τα προσχήματα!

Τα πιόνια του καινούριου συστήματος το ένα μετά το άλλο ξεσκεπάζονται! Θυμόμαστε την αποβολή του Μπίσεσβαρ στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όταν ο Αρετόπουλος τον απέβαλε χωρίς να το σκεφτεί καν, σε μια φάση στην οποία έσπρωξε ελαφρά τον Μπακασέτα (έκανε σαν να τον χτύπησε το ρεύμα!) και χτες (5/5) στη Ριζούπολη ο Τζοβάρας, έκλεισε τα μάτια σε καραμπινάτη κόκκινη στον πολύ Λιβάγια!

Μάτια έχουμε και βλέπουμε! Το φετινό σπρώξιμο των χάρτινων δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος! Τα κοράκια απροκάλυπτα κόβουν και ράβουν το κάθε παιχνίδι για χάρη των πέτσινων! Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα! Οι άνθρωποι είναι επιεικώς για γέλια. Ίσως βέβαια γνωρίζουν τι συνέβη στον Μπάκα και ... φοβούνται! 

Δεν τους νοιάζει που τα καραγκιοζλίκια τους τα βλέπει όλη η Ελλάδα, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα σε όλο του το μεγαλείο! Θυμηθείτε τι είχε κάνει ο Μάνταλος στον ημιτελικό του 2014 με τον γάβρο στην Τούμπα! Είχε αποδεκατίσει τον ΠΑΟΚ που κατέβηκε στον τελικά με τον βάζελο χωρίς βασικότατους παίκτες, φροντίζοντας ουσιαστικά να χαρίσει στην αθηναϊκή ομάδα την κούπα!

Η ΠΑΕ οφείλει να απαιτήσει να διαιτητεύσει τον σαββατιάτικο τελικό, κορυφαίος Ευρωπαίος διαιτητής! Ούτε Σιδηρόπουλος, ούτε τα δύο ανθρωπάκια που είχαν οριστεί στα ντέρμπι της Τούμπας ούτε κανείς άλλος από την ΚΕΔ. Ναι αυτήν την ΚΕΔ που καταπατώντας κάθε ίχνος ηθικής όρισε τον Κομίνη στο Πανιώνιος - Λεβαδειακός και μετά την κατακραυγή τον απέσυρε με μια φτηνή δικαιολογία!    

Διαβάστε ακόμη...