Ρε θα μας τρελάνετε;;;

Απίστευτα πράγματα από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας! Όρισε τον Κομίνη (!!!) να διαιτητεύσει παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος! 
Ρε θα μας τρελάνετε;;;

Αυτά δεν γίνονται ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Ο άνθρωπος που τίναξε στον αέρα ολόκληρο το φετινό πρωτάθλημα, ο άνθρωπος που τελικά χάρισε τον χάρτινο φετινό τίτλο στην αεκ2014, ξαναπαίρνει σφυρίχτρα για να διαιτητεύσει το ματς Πανιώνιος - Λεβαδειακός!

Του δόθηκε λοιπόν τόσο γρήγορα άφεση αμαρτιών για το διαιτητικό έκτρωμα που παρουσίασε στην Τούμπα και αντί να τον στείλουν μια για πάντα στο χωριό του, τον επέλεξαν να σφυρίξει το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης! 

Σφυρίχτρα παίρνει και ο Στυλιαράς, με τον Αρετόπουλο να είναι απόλυτα δυσαρεστημένος από το ... "ρίξιμο" που του έγινε, εκτός και αν τον προορίζουν για τον τελικό! Στην Ελλάδα ζούμε, όλα να τα περιμένουμε!

..............................................................................

Και το αστείο του πράγματος ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα ...

To δελτίο Τύπου της ΚΕΔ: Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός της 06/05/2018 για την 30ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, Κομίνη Γεωργίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), λόγω τραυματισμού του. Στη θέση του κ. Κομίνη ορίζεται ο κ. Τσαμούρης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Πειραιά).

 

Διαβάστε ακόμη...