"Αφιερώνω το γκολ στο μεγάλο μου γιο"

Ο MVP της σημερινής αναμέτρησης Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για τη συμβολή του στην κατάκτηση της νίκης...
"Αφιερώνω το γκολ στο μεγάλο μου γιο"

 Αναλυτικά ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε:

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου: «Ο Κόουτς μου είπε πριν μπω στο παιχνίδι αυτά που μου λέει κάθε φορά, να μείνω στην πλευρά να διατηρήσω την θέση και να δώσω γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Σε κάποια κομμάτια του αγώνα παρατήρησε πως δεν ήμασταν τόσο γρήγοροι, για αυτό μας έβαλε στο παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για την εμφάνιση που έκαναν ο Σάκχοφ και ο Κουλούρης που μπήκαμε στο παιχνίδι».

Για το αν έχει πετύχει ποτέ γκολ αμέσως μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο : «Δεν έχει τύχει ποτέ ξανά στο παρελθόν να σκοράρω με το που μπω στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που έχει συμβεί είναι να δώσω ασίστ. Όσον αφορά το γκολ, η τελευταία φορά που πέτυχα γκολ με το κεφάλι πρέπει να ήταν όταν ήμουν 17-18 χρονών».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Θέλω να αφιερώσω το γκολ στον μεγάλο γιο μου, Τζούλιαν, ο οποίος είχε γενέθλια την Παρασκευή. Τώρα είναι περασμένη η ώρα και δεν θα προλάβει να δει το γκολ μου, αλλά αύριο θα καθίσω μαζί του και θα το δούμε μαζί».

Για το ότι η Ξάνθη δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ: «Ισχύει ότι σήμερα δυσκολευτήκαμε γιατί η Ξάνθη δεν μπήκε για να μείνει πίσω στην άμυνα. Στόχευσε τον επιθετικό της, μας δημιούργησε προβλήματα, καθώς δεν είχαμε καλή λειτουργία στην μεσαία γραμμή. Θέλουμε μέχρι το τέλος να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση για νίκες αλλά και με την ίδια προσπάθεια».

Διαβάστε ακόμη...