Μαγική ανατροπή με Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Για την 28η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην ... άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα (τι πρωτότυπο!), την Ξάνθη με 2-1...
Μαγική ανατροπή με Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Ο Δικέφαλος πήρε το πολύτιμο τρίποντο ανατρέποντας το 0-1 της Ξάνθης, η οποία προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, αλλά ήταν πολύ τυχερή στη συνέχεια, καθώς χάσαμε κάποιες ευκαιρίες που δε χάνονται...

Ο Λουτσέσκου παράταξε στο αρχικό σχήμα τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Αζεβέδο στην άμυνα, Κάνιας, Μαουρίσιο αμυντικά χαφ, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Λημνιός μεσοεπιθετικά και στην κορυφή της επίθεσης τον Πρίγιοβιτς.

Μετά από ένα νωθρό για τον ΠΑΟΚ πρώτο 15λεπτο, στο 16ο λεπτό, έγινε το 0-1 μετά από τραγικό λάθος της άμυνας (Πασχαλάκης – Κρέσπο) με σκόρερ τον Γέντριτσεκ.

Η Ξάνθη πίεζε πολύ στη μεσαία κυρίως γραμμή, ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν να αναπτυχθεί και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 30ό λεπτό, για να δούμε την πρώτη αξιόλογη προσπάθειά μας, όταν με μεγάλη απόκρουση ο Ζίφκοβιτς σταμάτησε την κεφαλιά του Ελ Καντουρί.

Στο 36ο λεπτό, χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν μετά από σέντρα του Πρίγιοβιτς από τα αριστερά, πήρε την κεφαλιά ο Μαουρίσιο αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα χέρια του Ζίφκοβτς!

Η τελευταία καλή ευκαιρία μας καταγράφηκε στο 45ο λεπτό με τον Μαουρίσιο να πιάνει την κεφαλιά από κοντά, χωρίς πίεση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ... Ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με 0-1 σε βάρος του, όμως θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα στις 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε παθιασμένα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και στο 55ο λεπτό είχε δοκάρι με κεφαλιά του Βαρέλα, μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια!!! Δύο λεπτά αργότερα, σέντρα ο Λημνιός, κεφαλιά αμαρκάριστη ο Ελ Καντουρί από κοντά, άουτ!

Στο 58ο λεπτό, φοβερή απόκρουση του Ζίφκοβιτς σε φάουλ του Βιεϊρίνια και στο 68ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με ασύλληπτη κεφαλιά ο Μπίσεσβαρ μετά από σέντρα του Σάκχοφ. Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 85ο λεπτό με κοντινή προβολή του Κουλούρη, ένα γκολ που χάρισε στην ομάδα το τρίποντο και σε συνδυασμό με την ήττα του γάβρου στη Ριζούπολη κλείδωσε ουσιαστικά την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, εν εναμονή βέβαια τη έφεσης για τα όσα έγιναν στο ματς με την αεκ!!!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Αζεβέδο (84' Κουλούρης), Κάνιας (67' Σάκχοφ), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Λημνιός (67' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Φλίσκας, Σιλά, Καμαρά, Λουσέρο, Φασίδης (70' Μελιόπουλος), Γέντριτσεκ (78' Μπρίτο), Ντουρίτσκοβιτς (62' Τριάδης), Κάστρο.

...............................................

Τέλος93ο λεπτό: Μεγάλη επέμβαση του Ζίφκοβιτς σε σουτ του Πρίγιοβιτς85ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κουλούρης με κοντινή προβολή84ο λεπτό: Κίτρινη στον Πρίγιοβιτς και Κουλούρης αντί του Αζεβέδο 78ο λεπτό: Μπρίτο στη θέση του Γέντριτσεκ73ο λεπτό: Σουτ του Κάμπος από το ύψος της μεγάλης περιοχής άουτ70ό λεπτό: Στη θέση του Φασίδη ο Μελιόπουλος70ό λεπτό: Σουτ του Κάτσρο άουτ68ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Φοβερό γκολ με ασύλληπτη κεφαλιά ο Μπίσεσβαρ μετά από σέντρα του Σάκχοφ67ο λεπτό: Σάκχοφ και Μπίεσεβαρ στις θέσεις των Κάνιας και Λημνιού66ο λεπτό: Σουτ ο Λημνιός μπλόκαρε ο Ζίφκοβιτς

62ο λεπτό: Τριάδης στη θέση του Ντουρίτσκοβιτς

58ο λεπτό: Φοβερή απόκρουση Ζίφκοβιτς σε φάουλ του Βιεϊρίνια

57ο λεπτό: Σέντρα ο Λημνιός, κεφαλιά αμαρκάριστη ο Ελ Καντουρί από κοντά, άουτ!

55ο λεπτό: Νέο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Βαρέλα, κεφαλιά μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια!!!

50ό λεπτό: Κίτρινη στον Κρέσπο που κράτησε αντίπαλο μετα από δικό του λάθος

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο

45ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Μαουρισιο να πιάνει την κεφαλιά από κοντά άουτ

39ο λεπτό: Στην κόντρα η Ξάνθη από λάθος του Κάνιας, σουτ ο Γέντριτσεκ, άουτ!

36ο λεπτό: Σέντρα ο Πρίγιοβιτς, κεφαλιά ο Μαουρίσιο στο δοκάρι και μετά στα χέρια του Ζίφκοβτς

30ό λεπτό: Τεράστια απόκρουση του Ζίφκοβιτς σε κεφαλιά του Ελ Καντουρί

28ο λεπτό: Κίτρινη στον Βαρέλα

27ο λεπτό: Ωραία προσπάθεια του Κάμπος από τα αριστερά, δεν πρόλαβε με το κεφάλι την μπάλα ο Μαουρίσιο

16ο λεπτό: 0-1 η Ξάνθη!!! Τραγικό λάθος της άμυνας και ιδιαίτερα του Πασχαλάκη, σκόρερ ο Γέντριτσεκ

11ο λεπτό: Σέντρα ο Αζεβέδο, κεφαλιά ο Πρίγιοβιτς, η μπάλα κοντράρει  σε αμυντικό και φεύγει κόρνερ, χωρίς συνέχεια η φάση

8ο λεπτό: Κεφαλιά του Βαρέλα μετά από κόρνερ του Αζεβέδο, άουτ

3ο λεπτό: Σουτ του Κάστρο δύσκολα σε κόρνερ ο Πασχαλάκης!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Αζεβέδο (84' Κουλούρης), Κάνιας (67' Σάκχοφ), Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Λημνιός (67' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς. Αναπληρωματικοί: Ρέι, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Μπίσεσβαρ, Σάκχοφ, Σταθόπουλος, Κουλούρης

Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Φλίσκας, Σιλά, Καμαρά, Λουσέρο, Φασίδης (70' Μελιόπουλος), Γέντριτσεκ (78' Μπρίτο), Ντουρίτσκοβιτς (62' Τριάδης), Κάστρο. Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Κασάδο, Μελιόπουλος, Μπρίτο, Μεχία, Τριάδης, Θυμιάνης

.......................................................

Το pregame της αναμέτρησης

18:30 Σε εξέλιξη η προθέρμανση των ομάδων

Διαβάστε ακόμη...