Για τη νίκη με σύμμαχο την παράδοση!

Μετά τη διακοπή λόγω του Πάσχα, ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Super League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα τον Πανιώνιο.
Για τη νίκη με σύμμαχο την παράδοση!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το liove score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος θέλει να προσθέσει μια ακόμη νίκη στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, εν αναμονή βέβαια της έφεσης για τα όσα έγιναν έγιναν και δεν έγιναν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Σύμμαχός του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι θα είναι και η εντυπωσιακά υπέρ μας παράδοση, καθώς σε 58 αγώνες έχουμε 45 νίκες, 9 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες, η τελευταία των οποίων την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 1985-86 με σκορ 1-2, σε ένα ματς που είχε διεξαχθεί στο Καυτατζόγλειο. Στο γήπεδο της Τούμπας έχουμε να χάσουμε από τον Πανιώνιο από τις 19/5/1968 (0-1). Τα τέρματα είναι 112 υπέρ μας και 34 εναντίον. Νούμερα που μιλάνε από μόνα τους...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Θα έχουμε απουσίες, αλλά νομίζω ότι πήραμε τις λύσεις όταν μας έλειπαν κάποιοι παίκτες. Νομίζω ότι είμαστε εντάξει σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχω μόνο 11 παίκτες, όσοι είναι εδώ είναι βασικοί. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα κι έχει τεράστια εμπειρία στο να παλεύει. Είναι μία ομάδα που εδώ και χρόνια παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη και περιμένω ένα ενδιαφέρον ματς. Ελπίζω ότι θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό, όντας πάντα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να παλεύει. Κι αν δεν είναι αρκετά προσεκτικός, τότε η ομάδα του Πανιωνίου, μπορεί να σε πληγώσει»

Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες λόγω της γνωστής τιμωρίας από την πειθαρχική επιτροπή της Super League (αλήθεια, ο κόσμος σε τι ακριβώς έφταιξε και τα σοφά μυαλά έκλεισαν και πάλι την Τούμπα;;;), ένας κόσμος που το μεσημέρι θα βρεθεί στην Καμάρα, για το μεγάλο συλλαλητήριο που έχουν οργανώσει οι ΣΦ ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει στον τραυματία Μαλεζά και τους τιμωρημένους Πέλκα - Μαουρίσιο και στην αποστολή πήρε τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Αζεβέδο, Δεληγιαννίδη, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιό, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Κάνιας - Σάκχοφ (ή Ελ Καντουρί), μεσοεπιθετικά οι Κάμπος - Μπίσεσβαρ - Μακ και στην κορυφή της  επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. 

Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ο Μιχάλης Γρηγορίου αντιμετωπίζει και αυτός προβλήματα απουσιών, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιώπη, Γκιοατά, Βλάχο, Λάμπρου, Τασουλή, Ουάσινγκτον.  Την αποστολή του Πανιωνίου αποτελούν οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Κότνικ, Νόβακ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Τζοβάρας, με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο, Δίπλαρη, 4ο τον Φωτιά και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιανναδάκης

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Πανιώνιο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...