Η αποστολή για Πανιώνιο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για την επικείμενη μάχη κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας (14.04, 19:30) για την 27η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Η αποστολή για Πανιώνιο

Το αγωνιστικό τμήμα πραγματοποίησε την τελευταία «πρόβα» πριν τον αγώνα με τους Κυανέρυθρους στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί της Παρασκευής (13.04). Το προπονητικό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του σαββατιάτικου παιχνιδιού, ενώ παράλληλα έγινε και δουλειά στις στημένες φάσεις

Στέλιος Μαλεζάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έμεινε και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς , που αισθάνθηκε ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο Τιμπό Μουλέν από την πλευρά του έβγαλε όλη την προπόνηση και θα βρίσκεται στην αποστολή.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέρα από τους τραυματίες Μαλεζά και Μιχόγεβιτς , δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Πέλκα και Μαουρίσιο .

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους: Ρέι , Πασχαλάκη , Μάτος , Αζεβέδο , Δεληγιαννίδη , Κρέσπο , Βαρέλα , Σάκχοφ , Κάνιας , Μουλέν , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Ελ Καντουρί , Βιεϊρίνια , Μακ , Λημνιό , Κουλούρη , Πρίγιοβιτς .

Διαβάστε ακόμη...