Επιστροφή στη δράση ...

Ξαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Super League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο, στο κυριότερο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής...
Επιστροφή στη δράση ...

Ο Δικέφαλος λαβωμένος όσο ποτέ από τις τραγελαφικές αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής, βρέθηκε από την πρώτη θέση και τους 55 βαθμούς στην τρίτη (!!!) με 49, επειδή κάποιοι δειλοί αρνήθηκαν να παίξουν και κάποιοι άλλοι ακόμη πιο δειλοί έφυγαν από το γήπεδο όταν δέχτηκαν γκολ στο 90'...

Παρόλα αυτά η ομάδα με την ψυχολογία σε περίεργη κατάσταση, καλείται να παίξει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που από το πουθενά άρχισε να κάνει όνειρα για το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν, χωρίς βέβαια η "ευθύνη" να τον βαραίνει, μιας και άλλοι μερίμνησαν για αυτό! Στα τρία παιχνίδια που δώσαμε φέτος με την αθηναϊκή ομάδα για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ μετράει ισάριθμες νίκες! 

Ο αγώνας με τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του, μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για τα όσα έγιναν πριν την διακοπή, τόνισε: «Είναι τεράστια ντροπή αυτό που συνέβη, σχετικά με τις αποφάσεις που βγήκαν για την ομάδα. Είναι ντροπή οι σύμπραξη των δύο άλλων μεγάλων ομάδων για να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ και κάνουν λάθος αν νομίζουν πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αρχικά ήταν ένα ρολό χαρτί και ένα τσίρκο που δημιούργησαν κάποιοι ώστε να μην γίνει το παιχνίδι, που θέλαμε να παίξουμε. Μετά από λίγες μέρες ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ σε παιχνίδι που θα έκρινε τον τίτλο, μετά από ένα τσίρκο που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του διαιτητή, οι οποίο χρησιμοποίησαν έναν διαφορετικό κανόνα και όχι αυτό της FIFA. Ήταν περίπου 4-5 λεπτά οι παίκτες της ΑΕΚ με τους διαιτητές. Μας... διαλύσανε για ένα κομμάτι χαρτί και ένα καθαρό γκολ. Κοιτάμε όμως την δουλειά μας και θα κάνουμε το καλύτερο εκεί. Θέλουμε να δώσουμε αποδείξεις».  

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δε θα έχει στη διάθεσή του τους Βαρέλα - Μουλέν, ενώ στην 18μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους:   Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρινια, Κρέσπο, Μαλεζά, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Μακ, Λημνιό, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρη.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Κρέσπο - Μαλεζάς - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Κάνιας (ή Σάκχοφ), μεσοεπιθετικά οι Κάμπος - Πέλκας - Μακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις... 

Όσον αφορά τον αντίπαλο που θα αγωνιστεί χωρίς τους τρεις δανεικούς (Ουάρντα, Χατζηισαΐα - Γιαννούλη), ο τεχνικός του Νταμίρ Κάναντι, πήρε στην αποστολή τους: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτη, Καρασαλίδη, Νάτσο, Κωτσόπουλο, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδη, Βασιλακάκη, Ντάουντα, Ρισβάνη, Μάντσον, Ντιγκινί, Κυριακίδη, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγη και Λαζαρίδη.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Τζήλος, με βοηθούς την Κουρομπύλια και τον Γκάγκα, 4ος ο Τζοβάρας και παρατηρητής διαιτησίας ο Κύρκος.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας μας με τον Ατρόμητο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...