Η αποστολή για το Περιστέρι

Η διακοπή τελείωσε, ο ΠΑΟΚ από την πρώτη θέση στο γήπεδο, βρέθηκε στην τρίτη της βαθμολογίας και η ομάδα ετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.
Η αποστολή για το Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος ν' αφήσει στην άκρη ό,τι δεν έχει να κάνει με το αληθινό ποδόσφαιρο και ν' ασχοληθεί με ό,τι γίνεται εντός αγωνιστικού χώρου. Εκεί που καλείται να παρουσιάσει και πάλι το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν επικεντρωμένη στην τακτική αντιμετώπιση της αναμέτρησης, αλλά και τις στημένες φάσεις.

Ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο, δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Ο Τιμπό Μουλέν ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με τρέξιμο κι ασκήσεις με μπάλα κι, επίσης, δεν είναι στη διάθεση του προπονητή Ράζβαν Λουτσέσκου για το ματς του Σαββάτου.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρινια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Διαβάστε ακόμη...