Πόλεμος από ... παντού!

Όχι πως δεν το περιμέναμε, ήμασταν βέβαιοι πως θα συμβεί!
Πόλεμος από ... παντού!

Από τον καιρό που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ άπλωσε τα δίχτυα του και σε άλλους τομείς εκτός του ποδοσφαίρου του γίνεται ένας ανηλεής πόλεμος από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά συγκροτήματα, που ανοιχτά και χωρίς να κρατάνε ούτε τα προσχήματα πετούσαν αδιάκοπα λάσπη, με προφανή στόχο!

Αντί να ασχοληθούν με την εγκληματική οργάνωση που έκανε παιχνίδι επί χρόνια, το noor 1 με τους 8 νεκρούς και πολλά άλλα καυτά θέματα που άπτονται και του αθλητισμού, αυτοί έψαχναν τρόπο να χτυπήσουν αυτόν που τους έγινε εφιάλτης! Αυτόν που ήρθε από το πουθενά να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της "υγιούς" επιχειρηματικής κοινωνίας!

Και φυσικά στο ματς με την ΑΕΚ ήρθε το κερασάκι στην τούρτα! Σίγουρα η εικόνα του Σαββίδη όπως παρουσιάστηκε με εξαιρετική σπουδή από όλους αυτή, υπερκέρασε τον λόγο για τον οποίον είχαμε την έκρηξη, επισκίασε το αίτιο που οδήγησε σε αυτήν! Όμως ο κόσμος που ήταν άψογος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φώναξε ρυθμικά το όνομά του, αναγνωρίζοντας πως ότι έγινε, έγινε εν βρασμώ ψυχής,  μπροστά στην κλοπή που ετοίμαζε ο Κομίνης και η παρέα του...

Και ξαφνικά βρήκαν όλοι τον αποδιοπομπαίο τράγο! Αυτόν που έβαλε πολλά ζωντανά λεφτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτόν που -κακώς για μάς, το είπαμε από την αρχή- χρυσοπληρώνει ένα αστείο πρωτάθλημα με την κεντρική χορηγία στη λίγκα, αυτόν που έκανε αγώνα για να δούμε επιτέλους καλή διαιτησία στο πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα του πλανήτη, μετά το φιάσκο του Παππά και του Μήτσιου στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον γάβρο!

Αντί να ασχοληθούν σοβαρά και προπαντός ΕΓΚΑΙΡΑ με τις επισκέψεις κάποιων "υπερπαραγόντων" στην ΚΕΔ (τι δουλειά είχε εκεί!), με την αποστολή επιστολής με σφαίρες στον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με το καμένο σπίτι του Μπίκα, το πρόσφατο σκηνικό με τον Ουάρντα, αλλά και άλλα συμβάντα παλιότερα (υπόθεση Μπάκα, πιστόλια στη Φιλαδέλφεια, φούρνος Κωνσταντινέα), αυτοί επέλεξαν και τότε τον δρόμο της αδιαφορίας! Και πού φτάσαμε; Να μάς τρελάνει κάποιος Κομίνης και κάποιος Ποντίκης! Να κάνει άνω κάτω έναν ολόκληρο κόσμο με τις παλινωδίες του! 

Να τρέχουμε να συμμαζέψουμε την πίεσή μας, επειδή ένας απαράδεκτος ρέφερι φρόντισε να μας την απογειώσει! 

Αγώνας μέχρι το τέλος, αγώνας για όσο χρειαστεί! 

ΥΓ. Ιβάν, όταν κάποιοι το 2014 σε "συμβούλεψαν" να ανοίξεις πόρτα με τον αφραγκούζο, είχαμε προειδοποιήσει πως είναι λάθος! Τώρα σου λέμε πως υπάρχουν και πολλοί χειρότεροι τύποι που θέλουν να σε βάλουν τα δύο πόδια στο ίδιο παπούτσι! Πρόσεξέ τους! Είναι λύκοι με μανδύα προβάτου! 

Διαβάστε ακόμη...