Ο ηθικός αυτουργός έχει ονοματεπώνυμο!

Πάντα τον θεωρούσαμε έναν αμφιλεγόμενο ρέφερι και τίποτε λιγότερο ή περισσότερο!
Ο ηθικός αυτουργός έχει ονοματεπώνυμο!

Σε όσα παιχνίδια μάς έπαιξε, φρόντισε να αφήσει τη σφραγίδα του! Ακόμη και στον τελικό του Βόλου, πριν το γκολ του Ενρίκε έχει προηγηθεί πεντακάθαρο πέναλτι του Σιμόες στον Κρέσπο και το κάνει γαργάρα, παρά το ότι ήταν μπροστά στη φάση! Κώλωσε και δεν σφύριξε μια παράβαση που αν γινόταν στην άλλη περιοχή ξέρουμε πολύ καλά πως θα αντιδρούσε!

Και φυσικά δεν είναι το μόνο παιχνίδι που δεν έπεισε! Θα σταθούμε όμως στον χτεσινό τραγέλαφο! Την ώρα που όλη η Ελλάδα είδε την γκολάρα του Βαρέλα, όπως και αυτός άλλωστε, αφήνει τη φάση σε έναν πολύ επικίνδυνο βοηθό και το ματς γίνεται γιάμπαλο!

Τίποτε δε θα γινόταν αν ο Κομίνης δε φρόντιζε να το τινάξει στον αέρα! Είδε τη φάση, είχε άποψη προσωπική, όμως και πάλι κώλωσε και "υποτάχτηκε" τόσο αυτός όσο και ο βοηθός στις διαμαρτυρίες της αεκ! Κοινώς ... δεν κάνει για τέτοια παιχνίδια! Ελπίζουμε να τηρήσει τα λόγια που είπε φεύγοντας από την Τούμπα και να μην ξανακρατήσει σφυρίχτρα στη ζωή του! Φτάνει πια με δαύτους, μας κούρασαν! Δεν τους αντέχουμε άλλο! Δε γίνεται να μετράς γκολ, να το ακυρώνεις και να το ξαναμετράς στα ... αποδυτήρια! Δε θα λείψει σε κανέναν από εμάς αν απομακρυνθεί για πάντα από τον χώρο!

Όσο για τα υπόλοιπα, όλοι απολαύσαμε στο πού επικέντρωσαν έντονα τα αθηναϊκά μμε το ενδιαφέρον μετά το ματς! Ελάχιστοι έψαξαν τον ηθικό αυτουργό, όλοι στράφηκαν στον Ιβάν! Λες και ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα από άλλη χώρα! Στόχευση στα ίσα με ένα και μοναδικό σκοπό, την εξόντωσή μας... Αλήθεια τι θα κάνουν οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ (το εννοούμε!) δημοσιογράφοι που δουλεύουν σε αυτά; 

Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η ιστορία! Δε μας γουστάρετε μία, δε σας γουστάρουμε δέκα! Πάρτε όσα πρωταθλήματα θέλετε με Κομίνηδες και Αρετόπουλους, εμείς ξέρουμε πως σήμερα (12/3) που διακόπηκε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 55 ποντάκια, έχοντας κερδίσει την αεκ εντός των τεσσάρων γραμμών με 1-0, έχοντας παίξει 7 ματς (6+1) κεκλεισμένων, έχοντας χάσει παιχνίδι στα χαρτιά για ένα κομμάτι ρολό, σε μια Τούμπα πραγματική εκκλησία! Και αυτό πονάει πολύ φαίνεται τους εκεί κάτω!

Τέλος ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο που κράτησε την ψυχραιμία του και δεν αντέδρασε στις αστειότητες που εκτυλίχτηκαν μπροστά στα μάτια μας και δεν είχαμε κι άλλα! Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά πως όταν θέλουμε μπορούμε!

Διαβάστε ακόμη...