Μπορεί να μας εξηγήσει γιατί τα τίναξε όλα???

Ένα ακόμα ματς το οποίο δεν τελείωσε, όχι γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ δεν ήταν σωστός (τους άρεσε χρόνια αυτό το σενάριο), όχι γιατί έπεσε κάποιο αντικείμενο, αλλά γιατί έβαλε γκολ ο ΠΑΟΚ.
Μπορεί να μας εξηγήσει γιατί τα τίναξε όλα???

Μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου προστέθηκε σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας. Μιλάμε για ένα ματς το οποίο θα έπαιζε τεράστιο ρόλο στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος και κάποιοι ανίκανοι δεν μπόρεσαν να πράξουν αυτό που πρέπει, ενώ πληρώνονται πολύ καλά.

Φάση του 89ου λεπτού ο Βαρέλα σημειώνει κανονικά γκολ ενώ στη φάση υπάρχει και ο Μαουρίτσιο. Αναφέρω υπάρχει γιατί δε συμμετέχει καν, σε κανένα σημείο,αποφεύγοντας καθαρά την μπάλα ώστε να μην έρθει σε επαφή με αυτήν.

Ο άμεσα εμπλεκόμενος του αντιπάλου, ο Μπάρκας (τερματοφύλακας της αεκ), έχει πέσει κάτω πιάνει το κεφάλι του αποδεχόμενος το γκολ και οι δυο διαιτητές φεύγουν για τη σέντρα. Ο Κομίνης πρώτος και ο επόπτης δεν έχει σηκώσει σημαία.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει καμιά αντίδραση από τον αντίπαλο εκτός από τους Λυμπερόπουλο-Δημητριάδη που την πέφτουν στον τέταρτο γιατί δέχθηκαν γκολ γιατί από το σημείο που είναι αποκλείεται να είδαν τη φάση, εκτός αν ενημερώθηκαν από κάποιον. Και στη συνέχεια βλέπουμε ολόκληρη τη αεκ να πέφτει στον Κομίνη και τον επόπτη ζητώντας off side.

Καταφέρνουν να γυρίσουν την άποψη του διαιτητή και τινάζει το ματς στον αέρα, χωρίς μπορεί να επιβληθεί. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ο ίδιος διαιτητής μετράει το γκολ, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα.

Πόση τρέλα δηλαδή???
Τρέλα ή στήσιμο?? Δυστυχώς μιλάμε για κωμικοτραγικές αποφάσεις ανίκανων ανθρώπων.

Δεν μπορούσε ο Κομίνης να ζητήσει ένα replay να το δει χωρίς να γίνει όλο αυτό το comfuzio??
Ήταν τόσο δύσκολο???

Δυστυχώς μέσα σε 3 βδομάδες, ανίκανοι, στημένοι τινάζουν το πρώτο πρωτάθλημα, που φαίνεται να φεύγει από την Αθήνα, στον αέρα!!!

Χάρισμά σας!!!

Αποδειχτήκε ακόμα μια φορά ποιοι είστε και τι συμφέροντα εξυπηρετείτε...

Καλύτερα να διακόψετε αυτήν τη φαρσκοκωμωδία γιατί δεν την αντέχουμε.

Διαβάστε ακόμη...