«Δεν είμαστε ρομπότ, πρέπει να συνεχίσουμε»

O Δημήτρης Πέλκας μίλησε για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και την συνέχεια του ΠΑΟΚ.
«Δεν είμαστε ρομπότ, πρέπει να συνεχίσουμε»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Novasports:

Για το τι δεν πήγε καλά για τον ΠΑΟΚ: «Όταν έχεις κάνει ένα τόσο μεγάλο σερί και έχεις αυτοπεποίθηση, θα έρθει και μία στραβή μέρα, δυστυχώς δεν είμαστε ρομπότ να πατάμε το κουμπί και να είναι όλα καλά. Δυστυχώς ήρθε σήμερα, άσχετα που πάλι είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε με τον βαθμό. Δεν τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, πρέπει να συνεχίσουμε, να τα βάλουμε κάτω, να δούμε από αύριο τι λάθη κάναμε και να κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα που θα μας δοθεί».

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και τώρα πρέπει να φανουμε δυνατοί όλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές, όλοι γενικά σαν ομάδα. Πιστεύω θα το κάνουμε, έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς, πρέπει να τους κερδίσουμε και τους έξι και να δούμε από εκεί και πέρα τι θα καταφέρουμε».

Για το αν ανησυχεί περισσότερο για το αγωνιστικό ή το ψυχολογικό κομμάτι: «Επειδή με τον προπονητή τώρα έχουμε ένα πλάνο, έχει περάσει την φιλοσοφία του και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε από αύριο κιόλας, δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει ψυχολογικά. Τώρα θα δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε, από αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βγαίνεις δυνατότερος. Πρέπει από αύριο να συνεχίσουμε με πιο σκληρή δουλειά για να κερδίσουμε και τα έξι επόμενα παιχνίδια και να κυνηγήσουμε ότι πιθανότητα υπάρχει να το γυρίσουμε».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στο επίπεδο νοοτροπίας ή ψυχολογίας: «Όχι, όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά και μετά το ματς του Κυπέλλου. Έτυχε μία κακή μέρα, μία καλή στιγμή. Δεν δούλεψε τίποτα, θα γίνει και αυτό, όπως είπα και πριν δεν είμαστε ρομπότ, οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης έχουν κακές μέρες. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτε από αυτό το ματς, μας στενοχωρεί αυτό, προχωράμε».

Για το σύνθημα της επόμενης μέρας: «Σκληρή δουλειά πάλι, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε πριν το σημερινό ματς, με την ίδια φιλοσοφία που είχαμε μέχρι τώρα γιατί έτσι κερδίζαμε όλα τα παιχνίδια. Να το αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς, να δώσει ο καθένας ό, τι έχει και δεν έχει τώρα που πλησιάζει το τέλος της σεζόν και θα δούμε τι πιθανότητες έχουμε».

Διαβάστε ακόμη...