Ένας ακόμη τελικός ...

Στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Τρίπολης, αγωνίζεται σήμερα (4/3) ο ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Αστέρα, σε παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
Ένας ακόμη τελικός ...

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00, θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

O Δικέφαλος δεν θα έχει σύμμαχό του την παράδοση, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο τέλος του κειμένου, υπάρχει όμως πίστη στην ομάδα πως μπορεί να φύγει με το τρίποντο από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, εν αναμονή βέβαια των μαγειρευμάτων, για τα όσα έγιναν (και δεν έγιναν!) στο παιχνίδι με τον γάβρο στην Τούμπα, που δεν ξεκίνησε ποτέ!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για το ματς με τον Αστέρα, τόνισε: «Δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία δυνατή ομάδα με καλά αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και με καλή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο. Παλεύει για την πέμπτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, είναι καλά οργανωμένη και φαίνεται πως γίνεται καλή δουλειά από τον προπονητή».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε στην 18μελή αποστολή τους: Πασχαλάκη, Ρέι, Αζεβέδο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαλεζά, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Λημνιό, Κάμπος, Μακ, Κουλούρη και Πρίγιοβιτς. Απόντες, ο τραυματίας Ελ Καντουρί, καθώς και ο Μουλέν που αποκλείστηκε από την αποστολή...

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πασχαλάκης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Βεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Κάνιας (ή Σάκχοφ), μεσοεπιθετικά οι Μάκ - Πέλκας - Κάμπος και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς, χωρίς πάντως να αποκλείεται κάποια διαφοροποίηση από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, με τον Μπίσεσβαρ να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. 

Οργανωμένη εκδρομή στην Τρίπολη δεν θα υπάρξει, καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν γνωστό πως το παιχνίδι θα το δουν μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας (όπως είχε συμβεί και στη Λαμία), με τον Σάββα Παντελίδη να   παίρνει στην αποστολή τους:  Αθανασιάδη, Τσιφτσή, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Γιαννούλη, Μπέρτο, Κώτσιρα, Selin, Κυριακόπουλο, Dudu, Tonso, Munafo, Madinda, Iglesias, Τσιλιανίδη, Καλτσά, Jaadi, Μανιά, Δουβίκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Κωσταρά (Αιτ/νίας) και Μεϊντάνα (Αχαϊας). Τέταρτος ο Στυλιαράς (Αιτ/νιας) και παρατηρητής διαιτησίας: Μπέγκος (Αργολίδας.

Θυμηθείτε την προϊστορία των αγώνων μας στην Τρίπολη, ΕΔΩ


     

Διαβάστε ακόμη...