Νίκη και μόνο νίκη στην Τούμπα!

Τον γάβρο υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα ο Δικέφαλος, σε παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
Νίκη και μόνο νίκη στην Τούμπα!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Ελ Καντουρί, και στην 19μελή αποτολή συμπεριέλαβε τους:  Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Ο αγώνας έχει σημάνει πραγματικό συναγερμό στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, που θα γεμίσουν ασφυκτικά την Τούμπα, κάνοντάς την "κόλαση", αλλά μόνο με την ατέλειωτη ηχητική βία! Πυρσοί και τα σχετικά ας μείνουν εκτός γηπέδου, καθώς ακολουθεί σε δυο εβδομάδες ο τελικός του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και κανείς μας δε θέλει ούτε να το σκέφτεται, ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι να γίνει σε άδεια Τούμπα...

Ελπίζουμε οι εκκλήσεις της ΠΑΕ, αλλά και όσα γράφτηκαν στον Τύπο τις τελευταίες μέρες να πιάσουν τόπο και να προστατέψουμε την ομάδα! Έχουμε αποδείξει στο παρελθόν πως όταν θέλουμε μπορούμε να το πετύχουμε, περιφρουρώντας το σπίτι μας όσο καλύτερα γίνεται!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: "Δεν χρειάζεται να πω την άποψή μου για τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη ομάδα, με εμπειρία και ποιότητα και ισχυρό εγωισμό. Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, καθώς πιστεύω ότι θα βγάλουν αντίδραση. Από την πλευρά μας είμαστε σε καλή κατάσταση και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις με προηγούμενα χρόνια. Όλα είναι διαφορετικά, παίκτες, προπονητές, φιλοσοφία, καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός έρχεται για να πάρει μόνο ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην δεχθούμε κάποια έκπληξη από τον αντίπαλο. Έχουμε ταυτότητα και φιλοσοφία και πρέπει να τα καταθέσουμε στο γήπεδο".

Όσον αφορά τις αρχικές επιλογές του Λουτσέσκου για την ενδεκάδα, υπάρχουν θέσεις που ... είναι ερωτηματικά! Ο Πασχαλάκης αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα οι Μάτος -  Βαρέλα - Κρέσπο - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ  ο Μαουρίσιο και ο Σάκχοφ (ή ο Κάνιας), μεσοεπιθετικά οι Μπίσεσβαρ - Πέλκας - Κάμπος και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς. Στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Πέλκας, θα αγωνιστεί στον άξονα ο Μπίσεσβαρ και στα πλάγια ο Μακ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο που βρίσκεται στο -9 από εμάς και μετά το παιχνίδι πιθανότατα στο -12 (ούτε στη Σιβηρία να ήταν!), η αποστολή του αποτελείται από τους:  Χουτεσιώτη, Ίβουσιτς, Προτό, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρη, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσο, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ.

Ο γάβρος ήρθε στη Θεσσαλονίκη κομπλέ (εκτός του Σεμπά που κόπηκε από τον προπονητή του), αλλά αυτό δεν νομίζουμε να απασχολεί και ιδιαίτερα, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα από την απόδοση της οποίας θα κριθεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης!

Η ΚΕΔ έστειλε στην Τούμπα τον Αρετόπουλο, μια επιλογή που κανονικά έπρεπε να ικανοποιεί τους φιλοξενούμενους, αλλά αυτοί φρόντισαν -με όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες- να δημιουργήσουν κλίμα και να το παίζουν μυξοπαρθένες! Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και Αλεξέας (Μεσσηνίας), με 4ο τον Κομίνη Θεσπρωτίας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σπυρόπουλος.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία με την ομάδα του μαρινάκη, ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...