"Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο"

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στο συνδρομητικό για τη νίκη στη Λαμία του Δικεφάλου...
"Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο"

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη βελτίωση του ΠΑΟΚ στην επανάληψη: "Ο προπονητης μάς είπε να πιέσουμε περισσότερο τον αντίπαλο. Να βγούμε μπροστά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, χωρίς να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Έτσι μπήκαμε και παίξαμε".

Σε ερώτηση αν η νίκη ήταν δώρο στον προπονητή, απάντησε: "Είναι σημαντική για μάς η νίκη και για τον προπονητή και για την ομάδα. Έχουμε περισσότερα από δέκα παιχνίδια με συνεχόμενες νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι έως το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό ως το τέλος".

Για την καλή συνεργασία στο πρώτο γκολ, δήλωσε: "Νομίζω ότι βρισκόμαστε πολύ καλά φέτος. Έχουμε πολύ καλή παρυσία στα παιχνίδια. Ακόμη και όταν δεν ξεκινάμε καλά όπως συνέβη σήμερα, έχουμε τον τρόπο να αλλάξουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε".

Όσο για τη διαφορά του ΠΑΟΚ από πέρσι: "Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ομοιογένειά μας. Ήρθαν βέβαια κάποιοι καινούριοι και κάποιοι άλλοι έφυγαν από την ομάδα, αλλά υπάρχει ένας σταθερός κορμός. Είτε μπαίνει ένας αλλαγή είτε αλλάζει θέση ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο."

Σχολιάζοντας τη φάση του πρώτου του γκολ, είπε: "Είχα δει όταν πήρα την μπάλα ότι ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης, αλλά είχα δει και τον Πέλκα ελεύθερο!".

Εάν τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια είναι το σημείο κλειδί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δήλωσε: "Νομίζω ότι είναι κλειδί. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε δύσκολες ομάδες, αλλά δεν είμαστε αγχωμένοι. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουμε δεχθεί μόλις ένα γκολ. Αυτό το γνωρίζουν οι αντίπαλοι μας και είναι λογικό να φοβούνται λίγο. Παίζουμε το παιχνίδι μας και αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια!  Θέλουμε να κατακτήσουμε τους στόχους μας"

Διαβάστε ακόμη...