Το τρένο σφύριξε ΚΑΙ στη Λαμία!

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας με 0-2 τη Λαμία.
Το τρένο σφύριξε ΚΑΙ στη Λαμία!

Μπροστά σε περίπου 2.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάτος – Βαρέλα – Κρέσπο – Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ Μαουρίσιο – Κάνιας, μεσοεπιθετικά τους Μπίσεσβαρ – Πέλκα – Μακ και στην κορυφή της επίθεσης τον Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο παρουσιάστηκε αργός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του, με τις γραμμές του να έχουν αποστάσεις και τους Μαουρίσιο – Κάνιας να μην είναι σε καλή μέρα.

Η ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος σε μεγάλα διαστήματα του πρώτου ημιχρόνου, έδειξε να νοιάζεται κυρίως για το μηδέν στην άμυνα, απείλησε με 2-3 μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Παπαδόπουλο, ενώ βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 24ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πέλκας από τα δεξιά, ο Βαρέλα βρήκε την μπάλα με το σώμα του, όμως ο Παπαδόπουλος με το πόδι την έβγαλε πριν περάσει τη γραμμή!

Από εκεί και πέρα οι προσπάθειές μας ήταν ημιτελείς, με τον Πρίγιοβιτς να μην τροφοδοτείται καθόλου και φυσικά η ομάδα να μην απειλεί με έναν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της.

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασιστικά στο γήπεδο και μέσα σε ένα πεντάλεπτο έδειξε τα δόντια του στους γηπεδούχους! Αρχικά στο 56', άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Δημήτρη Πέλκα! Προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός των Μαουρίσιο - Μπίσεσβαρ και σέντρα του τελευταίου στον σκόρερ και στο 61' μπήκε η ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων να πάρουν κάτι από το ματς, όταν ο  με κεφαλιά ψαράκι, μετά από σέντρα του Μακ από τα δεξιά, διαμόρφωσε το τελικό 0-2!

Στα λεπτά που ακολούθησαν, ο Λουτσέσκου πέρασε στο ματς τους Λημνιό, Μουλέν, Κουλούρη, η ομάδα διαχειρίστηκε άνετα το σκορ και απειλήθηκε μόνο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Άσεριτς... 

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (67' Τζεμία), Μπλάζιτς, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον (75' Kαραγιάννης), Μπούντνικ (61' Άσεριτς). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (72' Λημνιός), Πέλκας (78' Μουλέν), Μακ (89' Κουλούρης), Πρίγιοβιτς. 

............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

93ο λεπτό: Φοβερή απόκρουση του Πασχαλάκη σε κοντινή κεφαλιά του Άσεριτς

91ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα για τον Ακόστα (την επεδίωξε)

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

89ο λεπτό: Κουλούρης στη θέση του Μακ

88ο λεπτό: Κίτρινη στον Λημνιό 

87ο λεπτό: Κίτρινη στον Παπαδόπουλο

84ο λεπτό: Σουτ του Μακ, απέκρουσε ο Αναστασιάδης

78ο λεπτό: Μουλέν στη θέση του Πέλκα

77ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μακ από καλή θέση να σουτάρει άουτ!

72ο λεπτό: Λημνιός στη θέση του Μπίσεσβαρ

71ο λεπτό: Φάση για τη Λαμία με τον Παντελιάδη να κάνει το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον και βγήκε κόρνερ

66ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Όμο

61ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2 ο Μαουρίσιο με κεφαλιά ψαράκι, μετά από σέντρα του Μακ από τα δεξιά

59ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Μπίσεσβαρ, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος

56ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Δημήτρη Πέλκα! Προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός των Μαουρίσιο - Μπίσεσβαρ και σέντρα του τελευταίου στον σκόρερ

55ο λεπτό: Δείχνει πιο "ζωηρός" ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις

37ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Μαουρίσιο, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος

30ό λεπτό: Σουτ του Μακ απέκρουσε και πάλι ο Παπαδόπουλος 

24ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Πέλκας εκτέλεσε κόρνερ ο Βαρέλα βρήκε την μπάλα και ο Παπαδόπουλος με το πόδι την έβγαλε πριν περάσει τη γραμμή

22ο λεπτό: Φάουλ εκτέλεσε ο Πίτι, προβολή του Παντελιάδη, η μπάλα άουτ

17o λεπτό: Μακρινό σουτ του Πέλκα, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος

11ο λεπτό: Σουτ του Πέλκα μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος

10ο λεπτό: Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση ως τώρα το ματς. Με διάθεση να αμυνθεί η Λαμία στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όπως οι περισσότερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος και με το μυαλό σε κάποια κόντρα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (67' Τζεμία), Μπλάζιτς, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον (75' Kαραγιάννης), Μπούντνικ (61' Άσεριτς).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (72' Λημνιός), Πέλκας (78' Μουλέν), Μακ (89' Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

................................................................

Το pregame της αναμέτρησης...

18:05 Στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ, απόντες οι Κάμπος, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί  

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Σε εξέλιξη η προθέρμανση των ομάδων

Διαβάστε ακόμη...