Ένας ακόμη τελικός ...

Για την 22η στροφή του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία...
Ένας ακόμη τελικός ...

Το παχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεμ υπολογίζει για σήμερα τον τιμωρημένο Σάκχοφ, τον τραυματία Ελ Καντουρί και τον Κάμπος που αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Έτσι στην 18μελή αποστολή συμμετέχουν οι: Γλύκος, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Νομίζω ότι το παιχνίδι με την Λαμία θα έχει ίδια χαρακτηριστικά με αυτό με την Λάρισα με πολλά man to man με πολύ πίεση. Όσες ομάδες αντιμετώπισαν την Λαμία στην έδρα της δυσκολεύτηκαν, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Νομίζω δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα να σε ακολουθούν οι φίλαθλοι σου και να σου δείχνουν την στήριξή τους και για αυτό στενοχωριέμαι για αυτή την κατάσταση, νομίζω ότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται τους φιλάθλους και αν τελικά δεν είναι κοντά μας ελπίζω να νιώσουμε την στήριξη τους από μακριά».

Κόσμος του ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο, παρά την τεράστια επιθυμία να συμπαρασταθούμε στην ομάδα, καθώς αρχικά οι γηπεδούχοι έκαναν γνωστό πως το παιχνίδι θα το παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας (!!!), για να έρθει στη συνέχεια ο γενικός γραμματέας αθλητισμού να ανακοινώσει την απαγόρευση των μετακινήσεων σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μας! 

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους, Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Κάνιας, μεσοεπιθετικά οι Μακ - Πέλκας - Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς

Όσον αφορά τη Λαμία, ο Τενές έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών, μιας και δεν υπολογίζει στους  Κουκόλη, Πριντέτα, Κουτρομάνο, Αναστασόπουλο,Τσούκαλο. Την αποστολή των γηπεδούχων αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμία, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Λινάρδος, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Ακόστα, Πίτι, Φράγκος, Βάντερσον, Αστσεριτς και Μπούτνικ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο ο Ευαγγέλου (Αθηνών), βοηθοί του θα είναι οι Τουμπακάρης και Καμπούρης, ενώ 4ος ο Αρετόπουλος.

Δεν υπάρχει προϊστορία στις αναμετρήσεις μας με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, καθώς είναι η πρώτη φορά που τη συναντάμε στον δρόμο μας!

Διαβάστε ακόμη...