"Πρώτη φορά κλαίω για γκολ που πετυχαίνω"

Ο Φερνάντο Βαρέλα, μίλησε στην κάμερα της NOVA έχοντας δίπλα του τους δύο γιους τουκαι εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ξέσπασε σε κλάματα στον πανηγυρισμό του γκολ του...
"Πρώτη φορά κλαίω για γκολ που πετυχαίνω"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για το γκολ του και τον έντονο πανηγυρισμό μαζί με τον γιο του: "Tο ήξερα και του είχα ζητήσει να τον φέρω στο γήπεδο. Ηξερα πως ο γιος μου θα είναι πίσω από την εστία. Μου είχε πει "μπαμπά θα είμαι πίσω από το τέρμα πρέπει να σκοράρεις σήμερα" και το κατάφερα", είπε για να πάρει στη συνέχεια το λόγο ο γιος του Βαρέλα, ο Γκουστάβο και να πει:

"Ο πατέρας μου είναι είναι μέρος της ζωής μου είναι πολύ σημαντικός και σε όποια εστία και να το έβαζε το γκολ θα πήγαινα μαζί του να το πανηγυρίσω. Θέλω να του μοιάζω να είμαι σαν και αυτός δυνατός, θέλω να γίνω και γω ποδοσφαιριστής όταν μεγαλώσω"...

Στη συνέχεια ο Φερνάντο Βαρέλα είπε: "Το γκολ αυτό είναι αφιερωμένο στην οικογένειά μου. Πέρασα πολλά την περσινή σεζόν, δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μένα να έχω βάλει ένα γκολ και ένα αυτογκόλ, ένιωθα άσχημα για τα παιδιά μου, ήθελα να πετύχω πολύ ένα γκολ σε ένα παιχνίδι που στο τέλος θα κερδίζαμε. Να βγάλω εκείνες τις εικόνες από το μυαλό μου και το έκανα. Πλέον είμαι ελεύθερος "μέσα" μου και θα το πανηγυρίσω. Είναι η πρώτη φορά που κλαίω για γκολ που πετυχαίνω. Αλλά υπήρχαν πολλοί λόγοι. Ηταν εδώ η οικογένειά μου, ο γιος μου ήταν μέσα στο γήπεδο. Πριν το παιχνίδι μου είχε πει να σκοράρω και πως πρέπει να το κάνω σήμερα αυτό και το έκανα".

Για το αν επιθυμεί οι δύο γιοι του να γίνουν ποδοσφαιριστές: "Να είναι χαρούμενοι θέλω. Και να μη γίνουν δε με πειράζει. Θέλω να ναι καλοί άνθρωποι, καλοί μαθητές και να πηγαίνουν καλά στο σχολείο τους από εκει και πέρα τους λέω πόσο σκληρή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Τα παιδιά μιλάνε ελληνικά, απλώς τώρα ντρέπονται και σας μίλησαν στα αγγλικά. Έχουμε μία γυναίκα στο σπίτι Ελληνίδα που μας βοηθάει εκεί με τις δουλειές και μαζί της μιλάνε μόνο ελληνικά. Καμιά φορά και γω δεν καταλαβαίνω τι λένε και μου μεταφράζουν".

Δείτε τις δηλώσεις ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...