"Να κρατήσουμε συγκέντρωση και αποφασιστικότητα" (vid)

Ο τεχνικός του Δικεφάλου εμφανώς ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, απέδωσε τα συνεχή επιτυχημένα αποτελέσματα στην ηρεμία που διακατέχει την ομάδα...
"Να κρατήσουμε συγκέντρωση και αποφασιστικότητα" (vid)

 Αναλυτικά ο Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε:

Για την εικόνα του ματς: «Θα έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά από την άλλη μεριά πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν. Πάνω απ'όλα πρέπει να κρατήσουμε αυτή την συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα που έχουμε. Από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο: «Είναι δύσκολο για εμένα να μιλήσω για ένα παιχνίδι που είναι σε δύο εβδομάδες. Κάθε παιχνίδι είναι τελικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι όπως πρέπει. Όταν έρθει η ώρα θα αντιμετωπίσουμε και τον Πανιώνιο. Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το αν προτιμούσε για αντίπαλο στα ημιτελικά την ΑΕΚ: «Κάποιος με ρώτησε για αυτό, αλλά πρέπει να σεβαστούμε την κλήρωση. Δεν με ενδιαφέρει ποιον θα αντιμετωπίσουμε σε δέκα ημέρες με ενδιαφέρει ο αγώνας με την Λαμία το Σάββατο».

Για την απόδοση του Μπίσεσβαρ: «Πιστεύω ότι ο κάθε παίχτης που κλήθηκε να παίξει, έδωσε τα πάντα. Στην ίδια θέση έχει παίξει ο Μακ ο Τζάλμα που έχουν πάει καλά. Ο Μπίσεσβαρ έχει μεγάλη ποιότητα, δεν γίνεται να μην αγαπήσεις τον τρόπο που παίζει. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Σε αυτή τη θέση έχει παίξει και ο Πέλκας. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε την αποφασιστικότητα και την θέληση που δείχνουμε».

Για την σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω. Γιατί το ποδόσφαιρο σημαίνει δυναμική. Είναι ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από τα στοιχεία του αντιπάλου. Το πιο σημαντικό είναι να εχουμε μια φιλοσοφία. Συνοχή επιθετικότητα, προσπαθώντας να κλέψουμε την μπάλα και να επιτεθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Αυτό θα πει ισορροπία, αυτό θα πει φιλοσοφία. Είναι σημαντικό πως αντιδρούμε όταν παίρνουμε την μπάλα. Για εμένα αυτό είναι ισορροπία, όπως επίσης και η νοοτροπία να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Η δουλειά. Όταν δουλέυουμε και σεβόμαστε την δουλειά μας, είναι φυσικό να είμαστε ήρεμοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Έχοντας και τις νίκες σου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρώτα είναι η δουλειά. Κάποιες στιγμές είναι βαρετό, αλλά κάθε μέρα έχουμε αυτή τη δουλειά που είναι πολύ σημαντική για εμάς».

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει θέση στον Βιεϊρίνια: «Η ομάδα έχει πολύ ισορροπία από την πλευρά του Βιεϊρίνια και δεν χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι. Έρχεται από πίσω διαβάζοντας το παιχνίδι. Είμαστε πολύ καλά και δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε κάτι».

Για την αποθέωση των παικτών από τον κόσμο : «Για να είμαι ειλικρινής δεν άκουσα τις φωνές για τους παίκτες, αλλά άκουσα τον κόσμο να φωνάζει για την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο κόσμος πρέπει να είναι χαρούμενος για την απόδοση μας και για εμένα αυτό είναι αρκετό».

Για την απουσία του Μουλέν από την αποστολή: Είναι πολύ ενδιαφέρον να καταλάβει ότι δεν είναι εδώ για την σημερινή ημέρα. Έχει μια προοπτική να μείνει εδώ και βήμα βήμα, θα καταλάβει πως παίζουμε και τι ζητάμε. Τότε θα μπορέσει να μπει. Πάρτε σαν παράδειγμα τον Σακχόφ και τον Κάνιας. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ήταν εκτός και τώρα προσφέρουν στην ομάδα. Ο Αζεβέδο είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά έχουμε την ισορροπία αυτή και όποιος παίκτης κληθεί να παίξει θα πρέπει να είναι έτοιμος. Δείτε το ως ένα σημάδι. Δείτε τον Μακ πως μπήκε σήμερα και τα πήγε καλά. Ο Μπίσεσβαρ πιθανόν να είναι λίγο λυπημένος που δεν παίζει πολλά παιχνίδια αλλά ξέρει ότι αγαπάω τον τρόπο που παίζει. Αυτό κάνει την διαφορά από μια ομάδα που στο τέλος θα είναι νικήτρια.

Διαβάστε ακόμη...