Τρίποντο για επιστροφή στην κορυφή!

Την ΑΕΛ υποδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ σε παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League...
Τρίποντο για επιστροφή στην κορυφή!

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για το παιχνίδι επεσήμανε: «Πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας δουλειά και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, αρχής γενομένης απ' το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΛ. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή και η ενέργεια τους με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, παρά μόνο να ασχολούνται με το δικό μας παιχνίδι. Ο κόσμος μας είναι πάντα δίπλα μας ανεξάρτητα απ' τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Οι παίκτες μας μ' αυτόν τον τρόπο νιώθουν «περισσότερο» ποδοσφαιριστές με τον κόσμο στο πλάι τους. Η οργάνωση που έχει μια ομάδα είναι πολύ σημαντική. Υπάρχει πολλή τακτική στην καθημερινότητα, είναι βαρετό ίσως για τους παίκτες, αλλά αυτή είναι που κάνει τη διαφορά».

Ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι τους: Πασχαλάκη, Γλύκο, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Λημνιό, Μακ, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς. Απών ο Ελ Καντουρί, αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Γλύκος, αφήνοντας εκτός τον Ρέι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Βαρέλα - Κρέσπο - Αζεβέδο, αμυντικά χαφ Μαουρίτσιο - Σάκχοφ, μπροστά τους Βιεϊρίνια - Πέλκας - Κάμπος και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ο Βιεϊρίνια σαν μπακ, αναμένεται να ξεκινήσει στα φτερά ο Μακ.

Όσοι βρεθούμε σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα, τα μάτια μας τετρακόσια! Ακολουθούν τα ντέρμπι με αεκ και γάβρο και αυτά ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν με κόσμο! Προσοχή στον διπλανό μας, για μας όποιος ανάψει πυρσό ή κάνει οτιδήποτε που μπορεί να επιφέρει τιμωρία, δεν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά κάτι άλλο που μόνο αυτός γνωρίζει και σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί!!!    

Όσον αφορά την ΑΕΛ, την 20μελή αποστολή αποτελούν οι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Περόνε, Λεοζίνιο, Μλαντένοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Μόρας και Ντέλετιτς. Απόντες οι Κρίζμαν και Ρέντζας.

Ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το παιχνίδι, θοηθοί του θα είναι οι Πετρόπουλος και Μπαλτάς.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την ΑΕΛ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...