Και παλι με τη σφυρίχτρα!

Ένα δώρο του διαιτητή Ευαγγέλου στο 61ο λεπτό, ήταν αρκετό να πάρει η αεκ το τρίποντο και να μείνει ψηλά στη βαθμολογία...
Και παλι με τη σφυρίχτρα!

Στο λεπτό αυτό ο ρέφερι εξάντλησε όλη την αυστηρότητά του στήνοντας την μπάλα στα 11 μέτρα, όταν η μπάλα βρήκε πρώτα στο σώμα και μετά στο απλωμένο χέρι του Σελίν, με τον Ευαγγέλου να δίνει το πέναλτι, παρά το κοντινό της απόστασης αλλά και το γεγονός ότι χτύπησε πρώτα στην κοιλιά του παίκτη (ψιλά γράμματα όλα τα παραπάνω)!

Όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν παίρναμε τέτοιο πέναλτι εμείς!!! Συγκρίνετε αυτό που δόθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ υπέρ της ομάδας του Μελισσανίδη, με αυτά που δε δόθηκαν σε μας, στα παιχνίδια σε Αγρίνιο (χέρι του Μιχάι στο 0-0) αλλά και στα Γιάννινα (χέρι του Τζημόπολου που έβγαζε μάτια!) και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το ποιος είναι ο ευνοούμενος!!!

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος, ΕΝΑ μόλις σφύριγμα (το γκολ του Πέλκα στα Γιάννινα), το οποίο η ομάδα δεν το είχε ανάγκη για να φτάσει στη νίκη, καθώς είχε πατήσει τον ΠΑΣ και το γκολ ήταν θέμα χρόνου!

Αντίθετα κάποιοι άλλοι, όταν χρειάζεται ... παίρνουν την απαραίτητη ώθηση για να φτάσουν στη νίκη! Όπως ακριβώς έγινε και σήμερα!

Διαβάστε ακόμη...