«Στόχος μας το πρωτάθλημα!»

Βαρύτητα στην σοβαρότητα που δείχνει ο ΠΑΟΚ, έδωσε ο Δημήτρης Πέλκας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.
«Στόχος μας το πρωτάθλημα!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός μέσος:

Για το πως έφτασε ο ΠΑΟΚ και σε αυτή τη νίκη:

«Βάλαμε το γρήγορο γκολ και μετά δείξαμε σοβαρότητα. Πετύχαμε άλλα δύο γκολ και ουσιαστικά καθαρίσαμε το παιχνίδι. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και σε άλλα παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά το πετύχαμε.»

Για την αλλαγή συστήματος του ΠΑΣ και τον αγωνιστικό χώρο:

«Υπήρχαν πιο πολλοί χώροι για μας μετά την αλλαγή συστήματος του αντιπάλου. Το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ και πολλές φορές μας αργούσε στο ξεπέταγμα. Μετά από λίγη ώρα το συνηθίσαμε και έτσι δεν είχαμε πρόβλημα μέσα στον αγώνα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πλέον έχει συνηθίσει να κερδίζει:

«Έχουμε βρει χημεία και αυτό φαίνεται. Το λέγαμε ότι θέλαμε λίγο χρόνο και εδώ και μερικούς μήνες δείχνουμε ότι αυτό περιμέναμε και εμείς. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε και καλύτερα και πλέον σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα του κυπέλλου.»

Για το που θα σταματήσει ο ίδιος φέτος:

«Δεν έχει σημασία εάν θα σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος μέσα στην ομάδα. Το θέμα είναι να κερδίζουμε. Εάν μου έλεγε κάποιος να κερδίσουμε 0-1 με αυτογκόλ θα έλεγα ευχαριστώ και θα πηγαίναμε παρακάτω. Στόχος μας είναι ο τίτλος.»

Διαβάστε ακόμη...