“Ζήσαμε κάτι φοβερό σήμερα"

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την νίκη του Δικεφάλου στα Γιάννινα και την συνέχεια στο πρωτάθήμα...
“Ζήσαμε κάτι φοβερό σήμερα"

 Αναλυτικά ο γκολκιπερ του ΠΑΟΚ τόνισε:

Για το παιχνίδι: "Είναι μια δύσκολη έδρα οι Ζωσιμάδες. Δημιουργούσε πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, τα προηγούμενα χρόνια. Ευτυχήσαμε να... καθαρίσουμε το παιχνίδι από την αρχή".

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: "Είναι παγίδα να περιμένεις τα αποτελέσματα των άλλων. Εμείς θα πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος για να φτάσουμε στον στόχο μας".

Για τον. Πέλκα: "Την φόρεσε σε δύο-τρεις προπονήσεις για να εξοικειωθεί. Το περίμενε πως και πως να σκοράρει για να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους μας".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Ζήσαμε κάτι φοβερό σήμερα. Ξέραμε ότι θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας σήμερα, αλλά αυτό που ζήσαμε ήταν ατμόσφαιρα Τούμπας. Ήταν εξαιρετικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μας βοήθησαν πολύ..."

Για τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο: "Βλέπω ότι είμαστε και στους δύο στόχους μας. Θέλω να το χαρούμε απόψε, γιατί από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο. Έχουμε γίνει ένα στον ΠΑΟΚ και περνάω πάρα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη".

Για την πίεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα: "Είναι απίστευτος ο κόσμος. Γίνεται ένας κακός χαμός, όλοι θέλουν το πρωτάθλημα και αυτό μας δίνει δύναμη και κίνητρο για να φέρουμε το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχει πίεση αλλά στο γήπεδο κοιτάς μόνο το κομμάτι το δικό σου να είσαι σωστός τακτικά και να τα δώσεις όλα. Θέλουν να βλέπουν διάθεση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...