"Αυτά τα παιχνίδια κρίνουν τον πρωταθλητή"

O Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στις δηλώσεις του επεσήμανε πως πίστευε αυτά τα παιχνίδι δίνουν το πρωτάθλημα!
"Αυτά τα παιχνίδια κρίνουν τον πρωταθλητή"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρο το τέλος του πρωταθλήματος έτσι! Να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Σήμερα παλέψαμε όλοι, τρέξαμε μέχρι το τέλος και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Το πιστεύουμε για το πρωτάθλημα, έχουμε πολλά ματς ακόμη και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα δουλέψουμε τώρα για το ματς στα Γιάννινα. Κοντά στο 80' που κοίταξα το χρονόμετρο, ήμουν σίγουρος ότι θα βάλουμε γκολ. Αυτά τα παιχνίδια είναι που κρίνουν τον πρωταθλητή. Στην αρχή είχαμε τελικές προσπάθειες αλλά δεν κάναμε γκολ. Αλλάξαμε τον τρόπου που δουλεύουμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα"

Όταν ρωτήθηκε για το ρεκόρ νικών του ΠΑΟΚ, απάντησε: "Δεν κοιτάω τα ρεκόρ, θέλουμε να κερδίσουμε μέχρι το τέλος όλα τα ματς Κάθε ματς είναι τελικός, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Δε βγάζαμε μακρινές μπαλιές για τον Πρίγιοβιτς. Ξέραμε ότι θα ερχόταν το γκολ αν κάναμε αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Δεν κάναμε ένα φανταστικό ματς σήμερα, αλλά παλέψαμε και δείξαμε χαρακτήρα νικητή. Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας δίπλα μας και θέλουμε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, γιατί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή παίζεται ο αγώνας".

Διαβάστε ακόμη...