Χάβος: "Δεν κάναμε το 1-3 και το πληρώσαμε"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, στάθηκε στο γεγονός πως η απώλεια συγκέντρωσης της ομάδας μετά το 1-2 ήταν αυτή που κόστισε την απώλεια των δύο βαθμών.
Χάβος: "Δεν κάναμε το 1-3 και το πληρώσαμε"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάκης Χάβος:

"Βγήκαμε μπροστά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις ακόμα και μετά το 1-2. Και ο αντίπαλος όμως  βρήκε χώρους. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση στο τέλος και δεχτήκαμε την ισοφάριση".

Για το γεγονός ότι και τα 2 γκολ προήλθαν από τη δεξιά πτέρυγα, υποστήριξε: "Tο έχουμε δουλέψει και είχαμε μιλήσει γι' αυτό το θέμα. Όταν χάνεται η αυτοσυγκέντρωση, δημιουργείται πρόβλημα. Δεν ήταν θέμα μόνο του Έττο. Όταν δέχεσαι ένα γκολ φταίει όλη η ομάδα και όχι ατομικά ένας παίκτης".

Για τις χαμένες ευκαιρίες να καθαρίσει η ομάδα τη νίκη μετά το 1-2, ανέφερε: "Δημιουργήσαμε φάσεις αλλά συμβόλαιο με τον γκολ δεν υπάρχει. Ηταν εύκολο νομίζω να κάνουμε το 1-3 αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε και αυτό το πληρώσαμε στο τέλος".

Τέλος, για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, είπε: "Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι κακό. Είμαστε στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, αλλά σήμερα τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και αυτό το είδε όλη η Ελλάδα".

Διαβάστε ακόμη...