"Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα" (vid)

O Ρομπερτ Μακ μίλησε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα καθώς και για τη συνεργασία του με τον Πρίγιοβιτς...
"Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα" (vid)

 Αναλυτικά τόνισε:

Για την γκέλα της ΑΕΚ: «Δεν μας απασχολεί τι έκανε η ΑΕΚ, είμαστε συγκεντρωμένοι σε εμάς. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, θέλουμε να βελτιωθούμε και άλλο για να έχουμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας.

Για την προσωπική του απόδοση: «Είμαι χαρούμενος που πήρα ευκαιρία έχουμε καλούς παίκτες και όταν μας δίνετε η ευκαιρία προσπαθούμε να την αρπάξουμε από τα μαλλιά κάνουμε τον προπονητή να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Έχουμε 12 ματς μέχρι το τέλος είναι σημαντικά τα επόμενα εκτός έδρας τα ματς αν και έχουμε βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Το γκολ το αφιερώνω σε μένα και την οικογένεια μου».

Για τη συνεργασία με τον Πρίγιοβιτς: «Στην προπόνηση δουλεύουμε με τον Πρίγιοβιτς, ο προπονητής μας δίνει οδηγίες για το πως να βελτιωθούμε.

Για το επερχόμενο ματς κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο:  «Είναι διπλά παιχνίδια, ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα, θέλουμε να σκοράρουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα στο εκτός έδρας ματς».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι που δεν θα το αποφασίσω εγώ. Είμαι ακόμα παίκτης της Ζενίτ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα ματς. Θα γίνουν συζητήσεις για να αποφασιστούν αυτά, εγώ πάντως θα ήθελα να μείνω».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...