"Δεν με αγχώνει η κορυφή"

Ο εκ των σκόρερ της σημερινής επικράτησης του ΠΑΟΚ στο νησί των Φαιάκων μίλησε για το παιχνίδι και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα...
"Δεν με αγχώνει η κορυφή"

 Αναλυτικά ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε:

Για το γκολ που σημείωσε: "Δεν ήταν εύκολο, γλιστρούσε αρκετά ο αγωνιστικός χώρος από την αρχή, έπεσα, σηκώθηκα και ανέκτησα την κατοχή της μπάλας. Γνωρίζοντας που βρίσκεται η εστία, σούταρα..."

Για το ποιο είναι πιο σημαντικό, το μηδέν παθητικό ή τα τρία γκολ στην επίθεση; "Και τα δυο είναι σημαντικά. Σαφώς να μην δέχεσαι γκολ αλλά και να έχεις ευκαιρίες για να σκοράρεις. Στο τέλος είχαμε αρκετές για άλλα γκολ, έχουμε κάνει λάθη γιατί ακόμη και σε παιχνίδια που κερδίζεις, κάνεις λάθη, θα το ξαναδούμε το παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς".

Για το στόχο του πρωτάθληματος: "Προσωπικά το πιστεύω. Όλοι το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Δεν με αγχώνει η κορυφή. Δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα. Έναν βαθμό πίσω, έναν μπροστά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για το αν θα κρίνουν τον τίτλο τα ντέρμπι: "Σίγουρα θα παίξουν ρόλο τα μεταξύ μας παιχνίδια. Έχουμε ακόμη πέντε ματς. Τα πάντα μπορεί να συμβούν. Υπάρχουν ομάδες ικανές να κόψουν βαθμούς, θα είναι συναρπαστικό φέτος το πρωτάθλημα..."

Για την υπόκλιση που έκανε στον πανηγυρισμό του: "Τόσος κόσμος ήρθε με καράβι, μετά από έξι ώρες ταξίδι. Μας έδωσαν θετική ενέργεια, βρέθηκαν δίπλα μας, ήταν το λιγότερο..."

Διαβάστε ακόμη...