Ένας ακόμη τελικός!

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα...
Ένας ακόμη τελικός!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας. Περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν ούτε στο ελάχιστο και ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο νησί των Φαιάκων με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να μείνει σε στενή επαφή με την κορυφή!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Σίγουρα το κάθε παιχνίδι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορείς να σκεφτείς ότι τα παιχνίδι κόντρα σε ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία είναι πιο εύκολα από ένα ντέρμπι, αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό. Χρειάζεται καλή προετοιμασία και να δώσεις τα πάντα στο γήπεδο για να κερδίσεις. Έχουμε διαφορά ποιότητας με την Κέρκυρα, αλλά δεν αρκεί αυτό για να πάρεις το παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψεις, να τρέξεις και να παλέψεις. Ο αντίπαλος μας έχει έναν σημαντικό στόχο, να αποφύγει τον υποβιβασμό και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Άλλαξαν προπονητή και θα βγάλουν σίγουρα αντίδραση. Θα προσπαθήσουν να αμυνθούν και να εκμεταλλευτούν τα λάθη μας. Για μας είναι σημαντικό να πάρουμε κεφάλι από νωρίς και να διευκολύνουμε τον εαυτό μας. Σε αυτό παίζει μεγάλη σημασία η πνευματική προετοιμασία. Αν δεν τα καταφέρουμε μπορεί να υπάρξει άγχος και να δυσκολευτούμε να πάρουμε το τρίποντο».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση, τους τραυματίες Κάνιας, Ελ Καντουρί, τον ανέτοιμο Αζεβέδο και τους Κάτσε - Μυστακίδη - Γλύκο που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Οι δεκαοχτώ παίκτες που ταξίδεψαν στην Κέρκυρα είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Οργανωμένη μετακίνηση οπαδών δεν έχει επιτραπεί, όμως είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η ομάδα θα έχει τη συμπαράσταση αρκετών μεμονωμένων φίλων της που θα βρεθούν στο γήπεδο και θα στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών μας για να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη! 

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Βαρέλα - Μαλεζάς - Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ οι Μαουρίτσιο - Τσίμιροτ, μεσοεπιθετικά οι Κάμπος - Πέλκας - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς (ή ο Κουλούρης)...

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε οι Επστάιν, Αρτυματάς, Μπαλάφας, Σιόντης και Γκόμες που είχαν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες να μείνουν εκτός αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στην αποστυολή πήρε τους νεοαποκτηθέντες, Γκράσι, Μυτίδη, Γεωργακόπουλο και Ρόλε. Την αποστολή της Κέρκυρας αποτελούν οι: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Αναστασίου, Σπίνουλας, Γκράσι, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Κόντος, Γεωργίου, Ρόλε, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Ζορμπάς, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης και Μυτίδης.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο Τζήλος, με βοηθούς τους Διπλάρη (Καρδίτσας), Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής), 4ος ο Σκουλάς (Θεσσαλίας) και παρατηρητής ο Νικολακόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία με την Κέρκυρα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...