Fans’ Man of the Match ο Μαλεζάς

Ο Στέλιος Μαλεζάς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr, ως ο Fans' Man of the Match της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά για την 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Μαλεζάς

Ο Δικέφαλος πήρε αυτό που ήθελε στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά και ολοκλήρωσε με νίκη τον πρώτο γύρο της Super League Σουρωτή. Μπορεί η εμφάνιση της ομάδας να μην ήταν εξαιρετική αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε πολλές ευκαιρίες και εν τέλει βρήκε το γκολ της νίκης.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο αρχηγός του Δικεφάλου, Στέλιος Μαλεζάς . Ο Κατερινιώτης αμυντικός πέραν του ότι ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν και ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης. Πήρε την κεφαλιά-πάσα από τον Κρέσπο και με προβολή χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης του paokfc.gr και στο PAOK FC Official App, ο Μαλεζάς κυριάρχησε στις προτιμήσεις του κοινού και κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης με ποσοστό 52,87%. Δεύτερος έμεινε ο Ευθύμης Κουλούρης που έδωσε πολλές μάχες σε ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πέλκας , ο οποίος ήταν αρκετά δραστήριος.

Διαβάστε ακόμη...