Οi δηλώσεις των Κουλούρη-Πέλκα

Οι δηλώσεις των Κουλούρη και Πέλκα μετά την νίκη του Δικεφάλου επί του Πλατανιά στα Περιβόλια για την 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Οi δηλώσεις των Κουλούρη-Πέλκα

Ο Ευθύμης Κουλούρης έδωσε πολλές μάχες και έχασε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει για δεύτερο σερί παιχνίδι. Ο νεαρός φορ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και στο πόσο χαρούμενος είναι για τον αρχηγό του:«Περίμενα τόσο καιρό την ευκαιρία μου, με στηρίζει ο προπονητής και σίγουρα μέσα από τα παιχνίδια παίρνω ψυχολογία. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, ελπίζω να βοηθήσω περισσότερο», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.Είμαι πολύ χαρούμενος για τον αρχηγό μας τον Μαλεζά . Το παιχνίδι ίσως να το περιμέναμε πιο εύκολο, αλλά τελικά δεν ήταν. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε» .

Ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά του στάθηκε στο τρίποντο και την σημασία της νίκης, ενώ θυμήθηκε την τελευταία φορά που σκόραρε ο Μαλεζάς και το πόσα... μαλλιά είχε:«Δεν υπάρχουν εύκολο παιχνίδια, το είδαμε κι εμείς και η ΑΕΚ που δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς και το καταφέραμε. Δεν μπήκαμε χαλαρά στο παιχνίδι, εγώ αυτό που σκεφτόμουν πριν το ματς, ήταν ότι ήξερα ότι θα κλείνονταν πίσω ο Πλατανιάς. Δεν θα έπαιζε για παράδειγμα όπως ο Παναθηναϊκός ή η Ξάνθη... Έπρεπε να βρούμε άλλο τρόπο να τρέξουμε, αλλά έπρεπε να βρούμε το πως θα τρέξουμε. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι και τα καταφέραμεΝαι, θυμάμαι πολύ καλά εκείνο το γκολ με τον Ηρακλή, μαλλιά είχε τότε. Πρέπει να έχει βάλει κι ένα ακόμη» .

Διαβάστε ακόμη...