"Μας έδωσε ώθηση η γεμάτη Τούμπα"(video)

Ο Λέο Μάτος υποκλίθηκε στα υπέροχα γκολ του Πέλκα εστιάζοντας και στη δική του απόδοση.
"Μας έδωσε ώθηση η γεμάτη Τούμπα"(video)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα της γεμάτης Τούμπας: "Μας έλειψε ο κόσμος, έχει τεράστια διαφορά. Η Τούμπα είναι η καλύτερη εξέδρα σε όλη την Ελλάδα. Μακάρι να μη ξαναπαίξουμε μόνοι..."

Για τις δηλώσεις των "πρασίνων" που πυροδότησαν την ατμόσφαιρα, κάνοντας λόγο για εκδίκηση: "Δεν πρέπει να προκαλούμε τον αντίπαλο με δηλώσεις. Εμείς το αντιμετωπίσαμε το ματς ως ντέρμπι. Μπήκαμε δυνατά σκοράραμε κάναμε τρομερό δεύτερο ημίχρονο.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στο γήπεδο και όχι με δηλώσεις. Η ομάδα πλέον παίζει καλά σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, εξελιχθήκαμε σε σχέση με όσα ζητάει ο προπονητής. Η φιλοσοφία του προπονητή περνάει σε εμάς και θέλουμε να... δαγκώσουμε σίδερα".

Για την δική του απόδοση: "Σήμερα μπορεί να μην έκανα καλό παιχνίδι αλλά η αίσθηση που έχω είναι σαν να έβαλα πέντε γκολ. Μακάρι να είχα πετύχει και εγώ γκολ σαν του Πέλκα, ήταν απίστευτα. Θα ήθελα να τον συγχαρώ για τα γκολ αλλά και για την εξέλιξη του ως παίκτης είναι σημαντικός για την ομάδα μας.

Όσο για μένα, το τρόπαιο που με ενδιαφέρει είναι του πρωταθλητή. Κι ας μην πάρω κανένα εγώ. Τώρα αν τα ατομικά βραβεία θα χωρέσουν στο σπίτι; Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο σπίτι στη Θεσσαλονίκη για να χωρέσουν..."

Διαβάστε ακόμη...