Θα κάνουν την τρίχα ... τριχιά!

Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή (10/12) στην Τούμπα, με τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο για να δει για πρώτη φορά -επιτέλους- φέτος την ομάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος!
Θα κάνουν την τρίχα ... τριχιά!

Και αυτό λίγους μήνες μετά τα όσα είχαν γίνει στη Λεωφόρο στο παιχνίδι των play offs που ακόμη συζητιέται από τους βάζελους... Η γεμάτη Τούμπα πρέπει να γίνει πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ και όχι να δώσει αφορμές και πατήματα στους φιλοξενούμενους, για να παίξουν το "παιχνίδι" τους, κάνοντας το παραμικρό δικό μας ατόπημα ... βουνό!

Πιστεύουμε πως θα ανέβουν Θεσσαλονίκη καλά δασκαλεμένοι να παίξουν με τα νεύρα μας, να εκμεταλλευτούν καταστάσεις όσο δεν πάει, μπας και μπορέσουν να πάρουν με ... άλλα κόλπα, αυτό που δεν μπορούν με τίποτε να πάρουν εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, αυτό που δεν πήραν φέτος σε κανένα από τα έξι εκτός έδρας παιχνίδια τους! 

Επιβάλλεται να μην τσιμπήσουμε αυτή τη φορά το "τυράκι" που θα προσφέρουν, αλλά με όπλο τη φωνή να στηρίξουμε επί 90 λεπτά την προσπάθεια της ομάδας να μείνει ζωντανή στη μάχη του φετινού τίτλου! Μια μάχη που έχει πολλά επεισόδια να δούμε ακόμη ... 

Διαβάστε ακόμη...