H αποστολή για το ντέρμπι

Ώρα για ντέρμπι στην γεμάτη Τούμπα.
H αποστολή για το ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για την κυριακάτικη μάχη.

 Το πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου (09.12) περιελάμβανε δουλειά πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, καθώς και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δοκίμασε και έβγαλε όλο το πρόγραμμα, με τον Σέρβο φορ να είναι στην διάθεση του Λουτσέσκου , ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πούγγουρα και Κάτσε, που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική επέμβαση για να ξεπεράσει την σκωληκοειδίτιδα που τον ταλαιπωρεί και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.

Η αποστολή για το ντέρμπι της Τούμπας αποτελείται αναλυτικά από τους: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος , Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης

Διαβάστε ακόμη...