Χάβος: "Όλα για την πρόκριση"

O προπονητής του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως η σημερινή είκονα που έδειξε η ομάδα στο 2ο ημίχρονο είναι η πραγματική και τόνισε πως τώρα η ομάδα θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.
Χάβος: "Όλα για την πρόκριση"

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Χάβος:

"Αν δεν κάνω λάθος, το σημερινό παιχνίδι είναι το 10ο που δίνουμε κάθε τρεις μέρες. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους για τη νίκη. Τώρα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα της Τετάρτης με την αεκ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση".

Για το 1ο ημίχρονο του σημερινού παιχνιδιού, είπε: "Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά μετά ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά και έκανε ευκαιρίες".

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, σημείωσε: "Το γήπεδο θα γίνει καλύτερο ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες".

Για τη σημερινή νίκη, δήλωσε: "Δείξαμε τι ομάδα είμαστε".

Για την απόδοση του Κουτσιανικούλη, είπε: "Πιστεύω ότι κερδίσαμε ένα παίκτη. Ήταν πολύ εύκολο για εμένα να του έδινα πιο νωρίς ευκαιρίες. Προσπάθησε πολύ,  κάναμε και συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και τώρα δείχνει την πραγματική του εικόνα. Θα είναι πολύ καλύτερος στη συνέχεια. Το πιστεύω αυτο".

Για την εκτέλεση του πέναλτυ από τον Βιτόλο, υποστήριξε: "Ο Βιτόλο με το Σαλπιγγίδη είναι οι παίκτες που χτυπάνε τα πέναλτι. Εκτελεί πολλά στην προπόνηση και το απέδειξε με το θάρρος που έδειξε κατά την εκτέλεση. Το γκολ αυτό θα τον βοηθήσει πολύ να επανακάμψει και να γίνει καλύτερος".

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, είπε: "Είναι στενάχωρο. Από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο τα ίδια συζητάμε. Έγινα προπονητής και τίποτα δεν άλλαξε".

Για το γεγονός ότι σήμερα ξεκούρασε κάποιους παίκτες, υποστήριξε: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος. Αν λείπουν κάποιοι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπάρχει πρόβλημα. Στο rotation δεν μπορείς να αλλάξεις 7-8 παίκτες, διότι πρέπει να διατηρεί η ομάδα τα χαρακτηριστικά της".

Για τη φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Ήμουν μακριά από τη φάση. Ας ανατρέξει όποιος θέλει στη λίστα με τα κερδισμένα πέναλτι και θα δει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο τελευταίος στη λίστα".

Διαβάστε ακόμη...