«Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη»

Όλα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την μεγάλη νίκη του Δικεφάλου μέσα στα Πηγάδια επί της Ξάνθης για την 13η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
«Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη»

 Για την επιθετικότητα της ομάδας: «Ο κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, όσοι έπαιξαν σήμερα είδαμε τι μπόρεσαν να κάνουν. Υπάρχει διαφορετική ποιότητα από κάποιους άλλους σε διαφορετικές καταστάσεις. Σας έχω πει κι άλλες φορές, ότι είμαστε μία ομάδα που φτιάχνεται ακόμη κι αυτό δεν γίνεται μέσα σε μία βραδιά. Εντός έδρας παίζουμε φανταστικά, ενώ κι εκτός είμαστε καλοί. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής εκτός έδρας, δεν μπορούν να πουν ότι άξιζαν το αποτέλεσμα που πήραν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σήμερα, δεν κάναμε τα λάθη που κάναμε σε άλλα παιχνίδια, όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ και πήραμε τη νίκη» .

Για τη σημασία της νίκης:«Για τον κάθε παίκτη δημιουργεί διαφορετικά συναισθήματα αυτό το αποτέλεσμα. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Γιατί οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ καθημερινά και είμαστε στη διαδικασία να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο και μία συγκεκριμένη νοοτροπία» .

Για τα όσα δήλωσε ο Λέοβατς σήμερα:«Προτιμώ να μιλήσω για τους παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν σήμερα» .

Για το θέμα στο αριστερό άκρο και αν υπολογίζει πλέον τον Ζαμπράνο: «Ο Ζαμπράνο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Ανήκει στο σύνολο, όπως είπα και πριν δύο μέρες, εγώ είμαι υπεύθυνος απέναντι σας και οι παίκτες απέναντι μου. Ο Ζαμπράνο είναι παίκτης της ομάδας. Ήταν ένα διαφορετικό ματς σήμερα, για τις ανάγκες του αγώνα πέρασε ο Κρέσπο αριστερά και ο Μαλεζάς στο κέντρο της άμυνας. Ο Βιεϊρίνια είναι ένας έμπειρος παίκτης, με το που ένιωσε κάτι, βγήκε για να μην ρισκάρει, οπότε τώρα θα πρέπει να αξιολογήσουμε κι αυτό» .

Για την κατάσταση της ομάδας και τη δουλειά των παικτών: «Είμαστε πιστεύω σε ένα καλό δρόμο, θέλω να γίνουμε λίγο πιο ώριμοι στο πως αξιολογούμε κάποιες καταστάσεις, όπως κάναμε και σήμερα. Ειδικότερα δηλαδή στα εκτός έδρας παιχνίδια» .Για το γεγονός ότι αντιμετώπισε την Ξάνθη:«Η Ξάνθη για μένα είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου, όπως ξαναείπα. Το αγαπώ αυτό το μέρος. Σήμερα ήταν αντίπαλοι μας, έπρεπε να κερδίσουμε και το κάναμε» .

Διαβάστε ακόμη...