Να "κλείσει" την τιμωρία με τρίποντο!

Εκτίοντας την 7η και τελευταία -επιτέλους- αγωνιστική της τιμωρίας της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!
Να "κλείσει" την τιμωρία με τρίποντο!

Ο Δικέφαλος με νίκη ανεβαίνει στους 21 βαθμούς και πιάνει την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ συγκεντρωμένος και σοβαρός, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μάς έχει κάνει ουκ ολίγες "ζημιές", όπως μπορείτε να θυμηθείτε στη μεταξύ μας προϊστορία, η οποία υπάρχει στο τέλος του κειμένου ...

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ραδιοφωνικά από το paokmania web radio και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από τη σελίδα μας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετράει για σήμερα αρκετές και σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πέλκα, Ζαμπράνο, Μπίσεσβαρ, τους τραυματίες Λεβέκ, Μυστακίδη, Γλύκο και τον ανέτοιμο Μαουρίτσιο. Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Μακ, Κάμπος, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Λέοβατς (ή Βιεϊρίνια!), αμυντικά χαφ οι Κάνιας - Τσίμιροτ, στη μεσαία γραμμή Μακ - Ελ Καντουρί - Βιεϊρίνια (ή Κάμπος αν ο Πορτογάλος παίξει μπακ) και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Κάναντι έχει και αυτός σημαντικές απουσίες, ενώ πήρε στην αποστολή τους:  Μίρκοβιτς, Γιαννιώτη, Καρασαλίδη, Νάτσο, Κυριακίδη, Μπαστακό, Ούμπιντες, Ζησόπουλο, Κιβρακίδη, Λαζαρίδη, Βασιλακάκη, Μενσά, Στρούγγη, Ντάουντα, Μάντσον, Πολίντορο, Ρισβάνη, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ουάρντα - Χατζηισαΐας, ο Γιακννούλης και ο Μανούσος. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών, βοηθοί του θα είναι οι Κουρομπύλια Χρυσούλα (Συνδέσμου Δυτικής Αττικής), Σίπκας Ιωάννης (Σύνδεσμος Πέλλας), Φωτιάς Βασίλειος (Σύνδεσμος Πέλλας), Ταπαντζάς Εμμανουήλ (Σύνδεσμος Θράκης).

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον Ατρόμητο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...