Ο έλεγχος των δανεικών

Το Loanees Report της εβδομάδας είναι εδώ, από το paokfc.gr, με όλα τα νέα και τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου.
Ο έλεγχος των δανεικών

 Πέδρο Ενρίκε

Με τον Πέδρο Ενρίκε να αγωνίζεται για 59 λεπτά η Καραμπάγκ πέρασε από την έδρα της Καπάζ με 0-2, χάρη σε δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό στο φινάλε του πρώτου μέρους από τους Γιανουσάτζε και Μίτσελ.

Έρικ Σάμπο

Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Μπειτάρ Ιερουσαλήμ εκτός έδρας από την Μπνέι Γιεχούντα, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο Έρικ Σάμπο πέρασε σαν αλλαγή στο 66′.

Ζάιρο

Άλλη μία εμφατική νίκη για την Σέριφ Τίρασπολ που πέρασε με 0-4 από την έδρα της Σπικούλ Τσισκαρένι με τον Ζάιρο να αγωνίζεται σε όλη την αναμέτρηση.

Στέλιος Κίτσιου-Χάρης Χαρίσης

Σε ένα «τρελό» παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε, η Σιντ Τρούιντεν βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 4-2 μέχρι το 87′, αλλά η Έουπεν βρήκε δύο γκολ στο φινάλε και το τελικό 4-4 χάρισε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες. Ο Στέλιος Κίτσιου αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση, ενώ ο Χάρης Χαρίσης ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Χατζηισαΐας-Δημήτρης Γιαννούλης

Την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή συνεχίζει ο Ατρόμητος. Με τους Ουάρντα, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη να αγωνίζονται σε όλο το παιχνίδι, οι Περιστεριώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τον Πανιώνιο, σε μία αναμέτρηση που έληξε χωρίς τέρματα, διατήρησαν το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Λάζαρος Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου πέρασε σαν αλλαγή στο 66′ της μάχης του Περιστερίου αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει κάποιο γκολ.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε για 90 λεπτά στην ήττα του Πλατανιά με 5-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.Νίκος ΜελίσσαςΑπό τον πάγκο παρακολούθησε ο Νίκος Μελίσσας την εντός έδρας λευκή ισοπαλία της Λαμίας κόντρα στον Λεβαδειακό.

Τάσος Δημητριάδης

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΑΕ Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα της Football League για τον Τάσο Δημητριάδη και μάλιστα ιδανικό. Ο νεαρός μέσος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Λουκίνα για το γκολ της νίκης επί του Αχαρναϊκού με 1-0.

Νικόλας Ματθαίου

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Νικόλας Ματθαίου στην νίκη της Ανόρθωσης με 5-1 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Γιώργος Κάκκο

Ο Γιώργος Κάκκο πέρασε σαν αλλαγή στην ισοπαλία με 1-1- της Νέας Σαλαμίνας κόντρα στον Ερμή Αραδίππου

Στέλιος Πόζογλου-Τίμος Τσελεπίδης

Δεύτερη ήττα για τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς οι Σερραίοι με τους Πόζογλου και Τσελεπίδη να αγωνίζονται σε όλο το παιχνίδι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιγιάλειο και ηττήθηκαν με 3-2.

Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ

Ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ δεν αγωνίστηκε στην νίκη της Δόξας Δράμας στην έδρα του Αιγιανικού με 0-2.

Διαβάστε ακόμη...