«Παίξαμε καλά, δεν πήραμε αποτέλεσμα»

Όλα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
«Παίξαμε καλά, δεν πήραμε αποτέλεσμα»

 Για το παιχνίδι γενικά:«Μας απογοητεύει το αποτέλεσμα, παίξαμε καλά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο. Τιμωρηθήκαμε γιατί δεν αντιμετωπίσαμε με επιθετικότητα τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο θέλαμε να μείνουμε ψηλά και όταν κλέψουμε την μπάλα να βγούμε γρήγορα στην κόντρα. Ταυτόγχρονα προσπαθήσαμε να έχουμε συνοχή στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε το γρήγορο transition. Στο δεύτερο μέρος ήταν όλα ισορροπημένα, αλλά μια περίεργη κατάσταση έδωσε το γκολ στον Ολυμπιακό. ΄Προσπαθήσαμε να πιέσουμε, ο αντίπαλος οπισθοχώρησε, αλλά παρόλα αυτά κάναμε μόνο 2-3 ευκαιρίες. Στο τέλος δεν θα έπρεπε να χάσουμε θα έπρεπε να φύγουμε τουλάχιστον με ισοπαλία. Απόψε ήμαστε καλύτεροι» .

Για τις αλλαγές που έκανε:«Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και εμείς στις αλλαγές μας έπρεπε να σκεφτούμε και την ισορροπία της ομάδας μας. Δεν ήμαστε μόνοι μας στο γήπεδο ο αντίπαλος ήταν μία έμπειρη ομάδα και κατάφερε να βγει από κάποιες καταστάσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είχε ένταση και περισσότερη τύχη» .

Για το αν φοβήθηκε το παιχνίδι: «Πολλοί μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη, το αποψινό ματς δεν ήτα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Χετάφε, αλλά στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Δείξαμε ότι δεν φοβηθήκαμε το ματς. Πιθανότατα έχετε δίκιο για το γεγονός πως για κάποια λεπτά δεν είχαμε ρυθμό, ωστόσο δεν δεχθήκαμε πίεση ή φάση από τον Ολυμπιακό, Στο τέλος του αγώνα κάναμε ευκαιρίες. Μπορείτε να συγκρίνεται τον τρόπο που παίξαμε με του αντιπάλου. Στο τέλος μένει όμως ότι παίξαμε καλά και δεν πήραμε το αποτέλεσμα» .

Για το αν δημιούργησε επιπλέον πίεση η ανοιχτή προπόνηση:«Όχι δεν μας δημιούργησε επιπλέον πίεση. Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε πως δεν φοβόμαστε κάναμε ευκαιρίες παλέψαμε, άρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πίεση. Μας έλειψε η τύχη γενικά υπάρχει μια ατυχία» .

Για την αλλαγή του Τζάλμα με τον Μακ :«Θέλαμε επιθετικότητα και ταχύτητα στα πλάγια, κάποιες καλές ευκαιρίες ήρθαν από τα πλάγια και έπρεπε να επιτεθούμε από εκεί. Αποφάσισα να βάλω στο ματς τον Τζάλμα γιατί έχει ποιότητα στο ένας εναντίων ενός και θα μπορούσε να βοηθήσει. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες, είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά ικανοποιημένος από την απόδοση μας» .

Για το αν ο ΠΑΟΚ δικαιούταν κάτι περισσότερο και για τους αντιπάλους του στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος τόνισε: «Νομίζω πως έπρεπε να φύγουμε με καλύτερο αποτέλεσμα και ενδεχομένως με τη νίκη. Αλλά, όπως έχω πει είναι μεγάλη σεζόν πρέπει να δούμε τι έγινε και τι έλειπε. Δεν θέλω να μιλήσω για τις άλλες ομάδες» .

Διαβάστε ακόμη...