Με ψυχή και συγκέντρωση για το διπλό!

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς δίνει απόψε το βράδυ στις 20:30 ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον γάβρο...
Με ψυχή και συγκέντρωση για το διπλό!

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος κατεβαίνει πάνοπλος στον Πειραιά και θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, σπρώχνοντας παράλληλα ακόμη πιο χαμηλά τον μισητό αντίπαλο, που σε πάρα πολλές περιπτώσεις πήρε αποτέλεσμα απέναντί μας στο παρελθόν (κοντινό και μακρινό) με τη βοήθεια της σφυρίχτρας...

Αυτόν τον ρόλο θα τον "παίξει"  σήμερα ο Κομίνης ο οποίος ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αν και αυτό είναι κάτι για το οποίο πολύ αμφιβάλλουμε, σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που έχει δείξει ως τώρα! Παρόλα αυτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκανε την παραμικρή κίνηση για αυτόν τον σκανδαλώδη ορισμό, κάτι που ευχόμαστε να μην αποδειχτεί λάθος!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Για εμάς είναι σημαντικό ότι κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να μην βάλαμε πολλά γκολ, το οποίο είναι αυτό που καθορίζει τα παιχνίδια. Βήμα βήμα βελτιωθήκαμε και κάναμε ευκαιρίες, μέσα και έξω από την περιοχή. Είχαμε επιθετικότητα και ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές εντός περιοχής, χωρίς να έχουμε χτυπήσει πέναλτι. Πάντα πρέπει να βρίσκεις τρόπο να βελτιώνεσαι και να ψάχνεις την τελειότητα, είτε έχουμε είτε όχι την μπάλα. Δεν θέλω να μιλάω συγκεκριμένα για άμυνα και επίθεση, καθώς όλα είναι θέμα ομαδικής προσπάθειας. Θέλουμε η επίθεση να υποστηρίζει την άμυνα και η άμυνα να βοηθάει επιθετικά. Όταν δεν έχουμε την μπάλα, πρέπει όλοι να παλεύουμε για να την ανακτήσουμε σε σημεία όσο πιο κοντά στην εστία του αντιπάλου. Όταν έχουμε την μπάλα θέλουμε να χαλάμε την ισορροπία του αντιπάλου και να ψάχνουμε τους κενούς χώρους. Έχω αναλύσει τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Έχω γνώμη, αλλά θέλω να κρατήσω τα πάντα για μένα και τους παίκτες μου. Είναι δουλειά του προπονητή του Ολυμπιακού να μιλάει για την ομάδα του» .

Ο τεχνικός της ομάδας πήρε στην 19μελή αποστολή τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Λέοβατς, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζά, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς .

Απόντες ο Λεβέκ (μάλλον ήρθε για διακοπές στη Θεσσαλονίκη!), οι μόνιμα απόντες λόγω τραυματισμού Μυστακίδης - Γλύκος, οι Λημνιός, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, καθώς και ο τιμωρημένος Κουλούρης. Ο Λουτσέσκου κράτησε αυτή τη φορά κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αλλά και το σχήμα που θα κατεβάσει την ομάδα, όμως αυτό  που πρέπει να καταλάβουν όσοι αγωνιστούν απόψε είναι ότι σε αυτά τα παιχνίδια, συνήθως συστήματα και τακτικές πάνε περίπατο και τα κερδίζει η ομάδα που θα καταθέσει εντός των τεσσάρων γραμμών ψυχή και ασίγαστο πάθος σε όλο το 90λεπτο!

Όσον αφορά την ομάδα της Μουνιχίας, ο Λεμονής δεν υπολογίζει τους Εμενίκε, Μποτία, Φιγκέιρας, Σεμπά, Μπεν και στην αποστολή συμπεριέλαβε τους:   Ανδρούτσο, Καρσελά, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνη, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρη, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε ο ... Κομίνης με βοηθούς  Ευθυμιάδη (Πιερίας), Πετρόπουλο (Αρκαδίας), 4ος ο Παπαπέτρου και παρατηρητής διαιτησίας ο Καρατζάς!

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία του ΠΑΟΚ με τον γάβρο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...