Πάτε καλά; Ποιος Κομίνης; (video)

Αύριο Τετάρτη (18/10) μετά το μεσημέρι θα γίνει γνωστό -εκτός απροόπτου βέβαια- το όνομα του διαιτητή που θα ορίσει η ΚΕΔ στο κυριακάτικο ματς με τον γάβρο! 
Πάτε καλά; Ποιος Κομίνης; (video)

Δυστυχώς τα διαιτητικά αίσχη που όλοι μας είδαμε να συμβαίνουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο στα ματς των τριών ομάδων του τέως ΠΟΚ, μάς κρατάνε σε επαγρύπνηση! Είναι φανερό πως ένα αθέμιτο σπρώξιμο έχει αρχίσει να εξελίσσεται άλλοτε απροκάλυπτα, άλλοτε διακριτικά και ελπίζουμε αυτό να μη συνεχιστεί στο παιχνίδι που θα γίνει στο Καραϊσκάκη!

Τα ονόματα που ήδη από χτες ακούγονται δεξιά και αριστερά δεν πείθουν σε καμιά περίπτωση, Ούτε ο Μάνταλος,  ούτε ο Κομίνης είναι διαιτητές που έχουν δημιουργήσει θετική ή έστω ουδέτερη άποψη, όχι μόνο στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα!

Ειδικά  για τον δεύτερο θα χαιρόμασταν πάρα πολύ αν δεν τον ξανανταμώναμε στον δρόμο μας μέχρι να κρεμάσει την σφυρίχτρα του, καθώς είναι πρόσφατα τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο παιχνίδι με τον βάζελο, όπου είχαμε τον τραυματισμό του Ίβιτς και στη συνέχεια τις δικές του προσπάθειες να υποβαθμίσει το γεγονός (στο φύλλο αγώνα!), σε ένα σκηνικό που το είδε όλη η Ελλάδα!

Πώς μπορεί ένας τέτοιος διαιτητής να απονείμει δικαιοσύνη παίζοντας το 50-50, όταν ο ίδιος είναι ΕΜΠΑΘΗΣ με τον ΠΑΟΚ;;; Πιστεύουμε ότι η ΠΑΕ είναι σε εγρήγορση και θα χειριστεί σωστά την κατάσταση, αποτρέποντας τέτοιες επιλογές, προστατεύοντας επιτέλους την ομάδα, η οποία είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και κατεβαίνει στον Πειραιά για το καλύτερο δυνατό...    

   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...